Home / Consument / Kennisbank / Zelfmanagement

Home / Zorgprofessional / Kennisbank / Zelfmanagement

Zelfmanagement

Zelfmanagement, meer dan alleen reminders

Zelfmanagement houdt in dat jij als patiënt, samen met uw zorgverleners, de verantwoordelijkheid neemt over uw eigen gezondheid. De arts stelt een diagnose en schrijft samen met jou een behandelplan. Denk aan medicijnen nemen, voldoende bewegen en in actie komen wanneer dat nodig is. Viduet begeleidt je stap voor stap bij het uitvoeren van zelfmanagement. Zo blijf je gezond, werkt de behandeling van uw zorgverleners beter en hoef je uiteindelijk minder naar de dokter.

Uw gezondheid in eigen hand

Wanneer je ziek bent gaat je naar de dokter, die stelt een diagnose en schrijft je medicijnen voor wanneer dat nodig is. Maar je kunt zelf ook veel doen voor uw gezondheid en samen met uw zorgverleners uw behandeling nog beter maken!

Viduet en zelfmanagement

Viduet ondersteunt je bij meerdere activiteiten. Denk aan medicijnen nemen, waarden meten en communicatie met de zorgprofessional. Met Viduet kan je via uw smartphone, uw computer en eventueel een smartwatch gegevens bijhouden en bekijken, zoals bloeddruk, medicatie-inname en gewicht. Via Viduet blijf je in contact met uw zorgverleners, vrienden en familie. Zij kunnen met je meekijken en zo nodig een bericht ontvangen op een moment dat je een grens bereikt die je samen met hen heeft ingesteld.

 

ISO 27001NEN 7510CE
© 2013-2024, Medicine Men |
|
|
website: sbddesign.nl