Home / Consument / Kennisbank / Zelfmanagement

Zelfmanagement

Zelfmanagement, meer dan alleen reminders

Zelfmanagement houdt in dat u als patiënt, samen met uw zorgverleners, de verantwoordelijkheid neemt over uw eigen gezondheid. De arts stelt een diagnose en schrijft samen met u een behandelplan. U zorgt dat u zich daaraan houdt. Denk aan medicijnen nemen, voldoende bewegen en in actie komen wanneer dat nodig is. Viduet begeleidt u stap voor stap bij het uitvoeren van zelfmanagement. Zo blijft u gezond, werkt de behandeling van uw zorgverleners beter en hoeft u uiteindelijk minder naar de dokter.

Uw gezondheid in eigen hand

Wanneer u ziek bent gaat u naar de dokter, die stelt een diagnose en schrijft u medicijnen voor wanneer dat nodig is. Maar u kunt zelf ook veel doen voor uw gezondheid en samen met uw zorgverleners uw behandeling nog beter maken!

Viduet en zelfmanagement

Viduet ondersteunt u bij meerdere activiteiten. Denk aan medicijnen nemen, waarden meten en communicatie met de zorgprofessional. Met Viduet kunt u via uw smartphone, uw computer en eventueel een smartwatch gegevens bijhouden en bekijken, zoals bloeddruk, medicatie-inname en gewicht. Via Viduet blijft u in contact met uw zorgverleners, vrienden en familie. Zij kunnen met u meekijken en zo nodig een bericht ontvangen op een moment dat u een grens bereikt die u samen met hen heeft ingesteld.

 

ISO 27001NEN 7510CE
© 2013-2022, Medicine Men |
Gebruiksvoorwaarden |
Privacy Policy
website: sbddesign.nl