Introductie van Viduet

Een geheel nieuwe naam en stijl voor Emma

We zijn verheugd dat met ingang van 13 juni onze platformnaam gewijzigd is van Emma in Viduet. Deze naamswijziging is onderdeel van onze nieuwe brandingstrategie voor het platform en komt voort uit de enorme groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. 

Naast de introductie van de naam Viduet, is ook de huisstijl van de dashboards, de patiënten app en de website in een nieuw jasje gestoken. Met deze nieuwe naam willen wij het platform presenteren als totaaloplossing voor eerste- en tweedelijns zorgorganisaties.

Hieronder zetten we de belangrijkste punten op een rijtje:

Nieuwe naam en logo
De introductie van Viduet betekent dat gebruikers voortaan te maken krijgen met een nieuwe naam en logo.

Nieuwe kleuren, met een beter contrast
Binnen Medicine Men hechten wij veel waarde aan de toegankelijkheid van onze producten. Met de introductie van Viduet wordt direct een nieuwe huisstijl geïntroduceerd. In deze huisstijl wordt gebruik gemaakt van nieuwe kleuren die zorgen voor verbeterde contrasten in onze app en onze dashboards. Ook zijn deze kleuren zodanig gekozen, dat mensen met kleurenblindheid de onderdelen beter kunnen onderscheiden. Op deze manier hopen we ons platform nog toegankelijker te maken voor al onze gebruikers.

Dezelfde functionaliteiten
Ondanks dat er veel lijkt te zijn veranderd, blijven de functionaliteiten onveranderd. Op deze manier kun je Viduet op dezelfde manier blijven gebruiken.

Contact
Heb je nog meer vragen over wat deze veranderingen voor jou betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

ISO 27001NEN 7510CE