Medicine Men is geselecteerd voor het EIT Health Bridgehead programma!

We zijn verheugd dat wij geselecteerd zijn als één van de 24 scale-ups voor het EIT Health Bridgehead programma 2021! 

Het programma
Het Bridgehead-programma van IT Health brengt Europese gezondheidsondernemers met exportwensen samen met ’s werelds beste incubators en accelerators die over de expertise en middelen beschikken om de ondernemers te helpen bij het betreden van nieuwe markten. 

Het opschalen en aanboren van een nieuwe markt is een grote stap voor elke onderneming: Om succesvol te zijn is er deskundige kennis over je doelbestemming en een breed netwerk nodig. Het EIT Bridgehead programma geeft ons de mogelijkheid om onderdeel te zijn van het grootste incubator netwerk in Duitsland. De door ons gekozen EIT Catalyser, de toonaangevende Medical Valley European Metropolitan Region Neurenberg, zal ons helpen om volgend jaar de Duitse markt te betreden.

Meer weten over het Bridgehead programma.

Medical Valley EMN e.V.
Medical Valley is een internationaal toonaangevend cluster in de medische techniek en digitale gezondheidssector. Ze verbinden zakelijke actoren, zorgverleners en onderzoekers om de oprichting van bedrijven, onderwijs en innovatiegedreven onderzoek te stimuleren. In 2017 werd Medical Valley door het federale ministerie van Economische Zaken in Duitsland, aangesteld als de enige nationale “Digital Health Hub”. Dit komt mede door het goed ontwikkelde netwerk dat er door de jaren heen is opgebouwd. 

Netwerk
De Medical Valley European Metropolitan Region Neurenberg (EMN) is een internationaal cluster op het gebied van medische technologie. Het cluster is zo uitmuntend dat het in januari 2010 werd genomineerd als nationaal Cluster of Excellence door het Federale Ministerie van Onderwijs en Onderzoek (BMBF). Sinds 2007 opereert Medical Valley EMN e.V.  als een verenigende cluster beheerorganisatie. Het heeft momenteel meer dan 200 leden uit de industrie, wetenschap, gezondheidszorg, netwerk en politieke sectoren.

Meer weten over Medical Valley EMN e.V.

ISO 27001NEN 7510CE