Medicine Men staat in de finale van de Deloitte Start-Up Innovation Challenge

Medicine Men is geselecteerd als één van de vijf finalisten in de Deloitte Start-Up Innovation Challenge. In deze uitdaging wordt gekeken naar Europese start-ups die een grote invloed zullen hebben op de toekomst van de gezondheidszorg.

Er wordt gezocht naar een bedrijf dat exponentieel nadenkt over gedragsverandering in therapietrouw, medicijngebruik en medicijnverslaving. Emma biedt oplossingen voor medicatietrouw, te weinig bewegen en biedt COPD exacerbatie detectie. Ook is het mogelijk een smartwatch, een bloeddrukmeter en een weegschaal te koppelen aan het Emma platform. Emma is ontwikkeld samen met patiënten, hun geliefden, dokters, ziekenhuizen en medische experts van verschillende internationale universiteiten.

De finale van de Deloitte Start-Up Innovation Challenge zal op 17 October 2017 plaatsvinden. De winnaar wint een compleet betaalde reis naar de Exponential Medicine conferentie in San Diego en doet mee aan de MEDx Awards. Ook mag de winnaar zijn bedrijf pitchen aan de VvAA, een Nederlandse organisatie die financiële diensten verleent aan professionals en organisaties in de gezondheidszorg en zal de winnaar een ‘Gouden Ticket’ ontvangen voor het Rockstart Digital Health accelerator programma.

ISO 27001NEN 7510CE