Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Vacature

Werken bij Medicine Men

Home / Zorgprofessional / Over ons / Vacatures / Full stack developers (32-40 uur)

Full stack developers (32-40 uur)

MM202001

We zijn op zoek naar slimme software ontwikkelaars, die ook wat willen betekenen voor de maatschappij. Onze software ondersteunt patiënten en hun zorgverleners om hun ziekte onder controle te houden, of weer gezond te worden. Met jouw bijdrage help je anderen en help je de zorgkosten in Nederland in toom te houden.

 

De meeste software ontwikkelen we nu in clojure, react native of python.Het werk is afwisselend, veel backend, maar ook frontend als nodig. We werken agile, met wekelijkse sprints en stories/story points. Je kunt vanaf ons kantoor in Utrecht werken, maar mocht dat beter uitkomen, dan kun je ook een belangrijk deel van de week van thuis uit werken. We starten altijd eerst met kleine projecten, zodat we snel kunnen zien waar je sterktes er al zijn en wat verbeterd kan worden. Zo groei je snel naar door naar the Next level.

Eisen

Jij hebt op HBO/WO niveau ervaring in Java en Javascript. Je bent 4-5 dagen per week beschikbaar. Ervaring in andere talen en systemen, zoals MySQL, Grails en functionele programmeertalen zoals Clojure is een pré. Heb je devop ervaring met ubuntu systemen en/of kubernetes, dan is dat extra mooi. Je staat open voor nieuwe uitdagingen en bent bereid nieuwe dingen te leren.

Wat we bieden

Een baan bij Medicine Men betekent dat je kan genieten van:

  • Een gezellige professionele werkomgeving
  • Veel nieuwe dingen leren
  • Werken aan zaken die er voor anderen echt toe doen
  • Goed salaris (afhankelijk van ervaring)
  • Top werkstation, evt. zelf samen te stellen
  • Mogelijkheid om thuis te kunnen werken

Bedrijfsomschrijving

Medicine Men bouwt mobiele zelfmanagement en telemonitoring oplossingen sinds 2013.  Ons Viduet-platform is uniek door de verbindingen die het legt tussen patiënten en al hun zorgverleners. Viduet wordt ingezet in de huisartsenzorg, in ziekenhuizen en complexe zorgpaden, van COPD en hoge bloeddruk tot aanhoudende buikpijn bij kinderen. Onze toepassingen maken intensief gebruik van de nieuwste technologieën, zoals draadloze meetapparatuur, smartphones, en smartwatches.

Sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces is bij ons erg simpel. Je stuurt je CV (en eventueel je portfolio of LinkedIn) en motivatie naar vacatures@medicinemen.nl met vermelding van het vacaturenummer en dan nodigen wij jou uit voor een gesprek.

En mocht de vacature je wel interessant lijken, maar je aarzelt of je hebt vragen over iets, stuur ons dan een email met je vraag en dan beantwoorden wij deze voor je.

ISO 27001NEN 7510CE
© 2013-2023, Medicine Men |
Gebruiksvoorwaarden |
Privacy Policy
website: sbddesign.nl