Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Vacature

Werken bij Medicine Men

Junior Clojure developers (16-32 uur)

MM202002

Studeer je nog, maar zou je wel al software willen ontwikkelen die er toe doet en kan helpen patiënten uit het ziekenhuis te houden, dan is dit wellicht dé bijbaan voor naast je studie.

De meeste van onze software ontwikkelen we in Clojure. Deze functionele taal heeft een learning curve, maar als je snel kunt leren en goed programmeren komen de voordelen al snel naar je toe.Onze tech stack bestaat onder andere uit: React, Clojure, Javascript, Grails en Java.Het werk is afwisselend, veel backend, maar ook frontend als nodig.

Je werkt de meeste tijd van thuis uit. Dat geeft je flexibiliteit en kun je het goed inpassen tussen andere activiteiten. We werken agile, met wekelijkse sprints en stories/story points. Je wordt gecoached door een ervaren developer, bij wie je ook terecht kunt voor inhoudelijk vragen. We hebben regelmatig bijeenkomsten op kantoor, zodat je echt onderdeel van ons team wordt.

Het werk is afwisselend, tussen backend en frontend, soms een project in een andere programmeertaal, afhankelijk van je sterktes en behoefte. We starten altijd eerst met kleine projectjes, zodat we snel kunnen zien waar je sterktes er al zijn en wat verbeterd kan worden. Zo groei je snel naar een professioneel developer.

Waarschijnlijk doe je nu een bètastudie, bijvoorbeeld WO informatica, maar als je denkt dat jouw achtergrond past, stuur dan zeker een mailtje. Eerdere ervaring met functionele talen is natuurlijk een pré.

Bedrijfsomschrijving

Medicine Men bouwt mobiele zelfmanagement en telemonitoring oplossingen sinds 2013.  Ons Viduet-platform is uniek door de verbindingen die het legt tussen patiënten en al hun zorgverleners. Viduet wordt ingezet in de huisartsenzorg, in ziekenhuizen en complexe zorgpaden, van COPD en hoge bloeddruk tot aanhoudende buikpijn bij kinderen. Onze toepassingen maken intensief gebruik van de nieuwste technologieën, zoals draadloze meetapparatuur, smartphones, en smartwatches.

Sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces is bij ons erg simpel. Je stuurt je CV (en eventueel je portfolio of LinkedIn) en motivatie naar vacatures@medicinemen.nl en dan nodigen wij jou uit voor een gesprek.

En mocht de vacature je wel interessant lijken, maar je aarzelt of je hebt vragen over iets, stuur ons dan een email met je vraag en dan beantwoorden wij deze voor je.

ISO 27001NEN 7510CE
© 2013-2023, Medicine Men |
Gebruiksvoorwaarden |
Privacy Policy
website: sbddesign.nl