Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Vacature

Werken bij Medicine Men

Junior Project Manager (32-40 uur)

De vraag naar de toepassingen op ons Emma platform stijgt de laatste tijd enorm. Steeds meer ziekenhuizen, huisartsenpraktijken, zorgorganisaties en onderzoeksinstellingen willen gebruik gaan maken van de applicaties op ons Emma platform. De daadwerkelijke implementatie van ons platform en het opzetten van een aangepast zorgpad blijken in de praktijk telkens weer een opzichzelfstaand project, waarbij steeds een brug geslagen moet worden tussen wat ons platform kan, wat er technisch mogelijk is en wat er gevraagd wordt in de praktijk. Wij zijn op zoek naar iemand die ambitieus is, interesse heeft in zorginnovaties en die in staat is om dergelijke projecten te coördineren en begeleiden.

Functie

In de functie Junior project manager kom je veel in contact met verschillende soorten actoren in de gezondheidszorg. Dit kan variëren van specialisten in het ziekenhuis, tot huisartsen, zorgverzekeraars en natuurlijk patiënten. Bovendien ben je altijd op zoek naar het ideale plaatje waarbij je het project zo coördineert dat wij het Emma platform nog verder kunnen ontwikkelen, maar tegelijkertijd ook realistische doelstellingen afspreekt met de betrokken partijen. Het concept “co-creatie” staat bij ons centraal, wat betekent dat wij ons platform en de toepassingen erop, altijd willen verbeteren op basis van de ervaringen die wij opdoen in de praktijk. Als junior project manager moet je daarom niet alleen in staat zijn om gestructureerd projecten in te plannen, maar moet je tijdens de projecten ook kritisch kunnen kijken naar de manier waarop wij momenteel te werk gaan en wat er tijdens zo’n project beter kan. Doordat de thema’s van de projecten erg gevarieerd zijn, kun je veel ervaring opdoen met innovatie in de zorgsector. Wanneer blijkt dat een bepaald thema bij je past, zoals bijvoorbeeld de opschaling van een bestaand product, is er de mogelijkheid om hier verder op te focussen.

Functie-eisen

Je hebt interesse in zorginnovaties en hebt een voor deze functie relevante WO of HBO studie afgerond. Je bent sociaal vaardig, team speler, durft initiatief te nemen en je bent in staat om situaties kritisch te analyseren. Daarvoor moet je jezelf dus ook goed kunnen inleven in de problemen die zorgverleners in de praktijk ervaren bij het in gebruik nemen van een innovatie. Ervaring met het gestructureerd coördineren/plannen van projecten is een pré.

Wat we bieden

Een baan bij Medicine Men betekent dat je kan genieten van:

  • Een gezellige professionele werkomgeving
  • Gevarieerd werk met de kans om veel nieuwe dingen te leren
  • Werken aan zaken die er voor anderen echt toe doen
  • Goed salaris (afhankelijk van ervaring)
  • Mogelijkheid om zowel thuis als op kantoor in Utrecht te kunnen werken

Over Medicine Men

Medicine Men bouwt mobiele zelfmanagement en telemonitoring oplossingen sinds 2013.  Ons Emma-platform is uniek door de verbindingen die het legt tussen patiënten en al hun zorgverleners. Emma wordt ingezet in de huisartsenzorg, in ziekenhuizen en complexe zorgpaden, van COPD en hoge bloeddruk tot aanhoudende buikpijn bij kinderen. Onze toepassingen maken intensief gebruik van de nieuwste technologieën, zoals draadloze meetapparatuur, smartphones, en smartwatches.

Sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces is bij ons erg simpel. Je stuurt je CV (en eventueel je portfolio of LinkedIn) en motivatie naar vacatures@medicinemen.nl en dan nodigen wij jou uit voor een gesprek.

En mocht de vacature je wel interessant lijken, maar je aarzelt of je hebt vragen over iets, stuur ons dan een email met je vraag en dan beantwoorden wij deze voor je.

ISO 27001NEN 7510CE
© 2013-2023, Medicine Men |
Gebruiksvoorwaarden |
Privacy Policy
website: sbddesign.nl