Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Vacature

Werken bij Medicine Men

Junior Software Engineer

We zijn op zoek naar een junior software engineer om ons team te versterken.

 

Als junior software engineer ontwikkel je aan alle onderdelen van onze stack mee, van applicatieserver en front-end tot en met mobiele app en Fitbit watchface. Natuurlijk heb je als junior nog geen specialisatie, maar in deze rol kan je zeker ontdekken waar je krachten en passies liggen. Je bent slim, en je
wil ook wat betekenen voor de maatschappij. Onze software ondersteunt patiënten en hun zorgverleners om hun ziekte onder controle te houden, of weer gezond te worden. Met jouw bijdrage help je anderen en help je de zorgkosten in toom te houden.

Ons Team

Wij houden van functioneel programmeren, we maken veel gebruik van Clojure en ClojureScript. We geloven dat het schrijven van correcte software makkelijker is als je die principes volgt. Het is niet nodig dat je daar ervaring mee hebt (het helpt natuurlijk wel). We zullen zorgen dat je leert denken volgens de principes van functioneel programmeren. Daar moet je dus wel enthousiast over zijn; als je heilig gelooft dat OO “the way to go” is, als je niet kan werken zonder “mutable state”, als je “side effects” het liefst overal door je code heen sprinkelt, dan is dit waarschijnlijk NIET de goede baan voor je. 

 

Verder geloven we in de meerwaarde van *agile* software development, in alle delen van onze organisatie, en dat deden we al lang voordat het een hype werd. We werken veel thuis, maar we hebben wel een hecht team. Dat betekent natuurlijk wel dat je in staat bent om thuis te werken zonder voor alle afleiding te zwichten, maar ook dat je niet te lang in problemen blijft hangen en op tijd aan de bel kan trekken.

Eisen

Je hebt HBO/WO denkniveau en ervaring met programmeren. Je bent 4 à 5 dagen per week beschikbaar, en je kan regelmatig op kantoor aanwezig zijn. Je werkt graag samen in een team en je bent leergierig. Ervaring met Clojure(Script) en functioneel programmeren is niet nodig, maar mocht je het hebben wel een pré. Je moet wel enthousiast zijn om het te leren en toe te passen.

Wat we bieden

Een baan bij Medicine Men betekent dat je kan genieten van:

  • Een gezellige professionele werkomgeving
  • Veel nieuwe dingen leren
  • Werken aan zaken die er voor anderen echt toe doen
  • Marktconform salaris (afhankelijk van ervaring)
  • Mogelijkheid om veel thuis te kunnen werken
  • De mogelijkheid om veel verantwoordelijkheid te nemen

Bedrijfsomschrijving

Medicine Men bouwt mobiele zelfmanagement en telemonitoring oplossingen sinds 2013. Ons Viduet-platform is uniek door de verbindingen die het legt tussen patiënten en al hun zorgverleners. Viduet wordt ingezet in de huisartsenzorg, in ziekenhuizen en complexe zorgpaden, van COPD en hoge bloeddruk tot aanhoudende buikpijn bij kinderen. Onze toepassingen maken intensief gebruik van de nieuwste technologieën, zoals draadloze meetapparatuur, smartphones, en smartwatches.

Sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces is bij ons erg simpel. Je stuurt je CV (en eventueel je portfolio of LinkedIn) en motivatie naar vacatures@medicinemen.nl en dan nodigen wij jou uit voor een gesprek.

En mocht de vacature je wel interessant lijken, maar je aarzelt of je hebt vragen over iets, stuur ons dan een email met je vraag en dan beantwoorden wij deze voor je.


Let op: Wij doen de werving graag zelf en wensen niet benaderd te worden door detacheringsbureaus.

ISO 27001NEN 7510CE
website: sbddesign.nl