Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Vacature

Werken bij Medicine Men

Medewerkers nabellen en ondersteunen patiënten

De Coronacrisis heeft veel zorgverleners aan het denken gezet: hoe ondersteun ik mijn patiënten zonder dat zij naar de praktijk of het ziekenhuis moeten komen. De producten en diensten van Medicine Men zijn juist voor dit doel ontwikkeld. We merken sinds de eerste maatregelen van de overheid een snelle toename in nieuwe klanten en behoeftes.

 

Steeds meer geven wij onze klanten (ziekenhuizen en huisartsen) een garantie dat chronisch zieke patiënten regelmatig metingen doen en online vragen beantwoorden. Soms vergeten patiënten dat, hebben ze een klein technisch verbindingsprobleem, of begrijpen ze niet precies op welke knop ze moeten drukken op het scherm of een apparaat. In die gevallen nemen wij proactief contact op met de patiënt, zodat de zorgverleners ontzorgd worden en zich kunnen concentreren op medisch inhoudelijk werk.

 

We zijn op zoek naar servicegerichte, empathische mensen, die van huis uit patiënten per telefoon of middels beeldbellen kunnen helpen om de meting te doen en te helpen als ze even niet begrijpen hoe hun telefoon of de software werkt. Onze patiëntendoelgroep is overwegend ouder dan 50.

 

Het werk is part-time (10-25 uur/week). Werktijden zijn in overleg, waarbij het ook fijn is als je deels ‘s avonds beschikbaar bent voor die patiënten die overdag niet bereikbaar zijn. Je werkt met je eigen computer en internet. Je belt via een webprogramma of een door ons verstrekte IP-telefoon met headset, evt een groter scherm en webcam.

Eisen

Het is belangrijk dat je makkelijk, duidelijk en accentloos kunt praten aan de telefoon. Luisteren is ook een belangrijke eigenschap natuurlijk. Je bent geduldig en altijd bereid nogmaals uit te leggen hoe iets werkt.

 

Je bent leergierig, want je moet zelfstandig weten hoe de software en apparatuur werkt. Je wordt in de beginperiode door een collega gecoached

 

Je denkniveau moet op minimaal HAVO/HBO niveau liggen, waarbij een interesse voor techniek een pre is. Je bent handig met smartphones (apple en android).

Wat we bieden

Een baan bij Medicine Men betekent:

  • veel nieuwe dingen leren
  • werken aan zaken die er voor anderen echt toe doen
  • een marktconform salaris voor callcenter medewerkers. Dit kan stijgen naarmate je meer verantwoordelijkheid kunt nemen en meer kennis van de systemen hebt
  • een leuk, jong team waar je deel van uit gaat maken.

Bedrijfsomschrijving

Medicine Men bouwt mobiele zelfmanagement en telemonitoring oplossingen sinds 2013.  Ons Emma-platform geeft chronisch zieke patiënten met bijv. COPD of hoge bloeddruk een hogere kwaliteit van leven. Onze toepassingen maken intensief gebruik van de nieuwste technologieën, zoals draadloze meetapparatuur, smartphones, tablets en smartwatches. Emma toepassingen worden ingezet in vele zorgorganisaties, van huisartspraktijken en fysiotherapeuten tot researchafdelingen van Academische ziekenhuizen. Ons team is klein, maar toegewijd aan de zorg voor de patiënten die gebruik maken van ons platform.

COVID-19

Tijdens de “intelligent lockdown” vanwege COVID-19 werkt iedereen van huis uit. We gebruiken moderne techniek om elkaar op de hoogte te houden en optimaal te blijven samenwerken. Wij verwachten dat deze situatie tot na de zomer niet veel zal veranderen.

Sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces is bij ons erg simpel. Je stuurt je CV (en eventueel je portfolio of LinkedIn) en motivatie naar vacatures@medicinemen.nl en dan nodigen wij jou uit voor een beeldbelgesprek op bijvoorbeeld zoom.

En mocht de vacature je wel interessant lijken, maar je aarzelt of je hebt vragen over iets, stuur ons dan een email met je vraag en dan beantwoorden wij deze voor je.

ISO 27001NEN 7510CE
website: sbddesign.nl