Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Vacature

Werken bij Medicine Men

Home / Zorgprofessional / Over ons / Vacatures / Office manager / personal assistant (24-32 uur)

Office manager / personal assistant (24-32 uur)

Medicine Men is een klein, hecht team van 10 professionals dat zich vanuit haar kantoor in Utrecht inzet voor een betere zorg. Onze software helpt patiënten uit het ziekenhuis te blijven en zorgverleners patiënten beter – op afstand – te kunnen ondersteunen. De Coronacrisis heeft veel zorgverleners in aanraking gebracht met zorg op afstand hulpmiddelen. We willen dit momentum gebruiken om versneld te gaan groeien. Komend jaar wordt de organisatie snel groter.

Functie

We zoeken iemand die ons ondersteunt bij deze versnelling. Jij bent de spin in het web voor alle zaken die nodig zijn om ons kantoor en de medewerkers efficiënt en optimaal te laten presteren. Dat houdt in alle praktische zaken rondom het fysieke kantoor, maar er ook voor zorgen dat mensen goed thuis kunnen werken. Je ondersteunt het management en Verkoop bij het maken van afspraken, je bewaakt het sollicitatieproces en inkoop van office supplies. Het is een heel veelzijdige afwisselende baan, waarin jouw eigen capaciteiten bepalen hoe ver je kunt gaan.

Functie-eisen

Je bent super georganiseerd, ziet snel waar iets fout dreigt te gaan en grijpt dan snel in. Je hebt oog voor details en weet hoe te improviseren als dingen anders lopen dan nodig. Je geeft niet snel op. Je beheersing van de Nederlandse is uitstekend. Je bent hulpvaardig en service gericht. Je weet hoe je een professionele mail moet versturen en hebt geen moeite om mensen te bellen.. Je bent niet bang voor digitale hulpmiddelen. Er zal komend jaar veel veranderen, dus flexibiliteit is een vereiste in deze functie.

We kijken bij deze functie in eerste instantie naar persoonlijkheid, Een relevante opleiding en/of werkervaring zijn een pré.

Wat we bieden

Een baan bij Medicine Men betekent dat je kan genieten van:

  • Een gezellige professionele werkomgeving
  • Veel nieuwe dingen leren
  • Werken aan zaken die er voor anderen echt toe doen
  • Goed salaris (afhankelijk van ervaring)
  • Mogelijkheid om deels thuis en parttime te werken

Over Medicine Men

Medicine Men bouwt mobiele zelfmanagement en telemonitoring oplossingen sinds 2013.  Ons Viduet-platform is uniek door de verbindingen die het legt tussen patiënten en al hun zorgverleners. Viduet wordt ingezet in de huisartsenzorg, in ziekenhuizen en complexe zorgpaden, van COPD en hoge bloeddruk tot aanhoudende buikpijn bij kinderen. Onze toepassingen maken intensief gebruik van de nieuwste technologieën, zoals draadloze meetapparatuur, smartphones, en smartwatches.

Sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces is bij ons erg simpel. Je stuurt je CV (en eventueel je portfolio of LinkedIn) en motivatie naar vacatures@medicinemen.nl met vermelding van het vacaturenummer en dan nodigen wij jou uit voor een gesprek.

En mocht de vacature je wel interessant lijken, maar je aarzelt of je hebt vragen over iets, stuur ons dan een email met je vraag en dan beantwoorden wij deze voor je.

ISO 27001NEN 7510CE
website: sbddesign.nl