Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Vacature

Werken bij Medicine Men

Productmanager SmartCOPD (32-40 uur)

Medicine Men is een klein, hecht team van 10 professionals dat zich vanuit haar kantoor in Utrecht inzet voor een betere zorg. Onze software helpt patiënten uit het ziekenhuis te blijven en zorgverleners patiënten beter – op afstand – te kunnen ondersteunen. De Coronacrisis heeft veel zorgverleners in aanraking gebracht met zorg op afstand hulpmiddelen. We willen dit momentum gebruiken om versneld te gaan groeien. SmartCOPD is na 4 jaar ontwikkelen en validatie door het LUMC de meest effectieve interventie om COPD patiënten te helpen longaanvallen te herkennen en ziekenhuisopnamen te voorkomen. Dit is hét moment voor grootschalige introductie in zowel in de tweede- als eerste lijn.

Functie

Wij zijn op zoek naar iemand die alle facetten rond dit product onder controle heeft en er voor zorgt dat het goed in de markt wordt gezet. Je bepaalt productstrategie, positionering, prijszetting, marketingstrategie en vertaalt deze in plannen. Je onderhandelt met zorgverzekeraars en belangrijke klanten over de voorwaarden en contracten. Je stelt de prioriteiten in de productontwikkeling en ondersteunt business development bij de Buitenlandstrategie. Waar nodig zorg je voor nieuwe trials en medisch onderzoek, mocht dat nodig zijn. Je voert marktonderzoek uit om je strategie en beleid te ondersteunen.

Functie-eisen

Je hebt een bedrijfskunde-opleiding op WO niveau, of vergelijkbaar genoten en hebt bij voorkeur ervaring in de zorgsector. Je bent een sterke persoonlijkheid die niet bang is zijn/haar mening te geven, zonder dogmatisch te zijn. Je beheersing van de Nederlandse taal is uitstekend, van de Engelse taal zeer goed. Je kunt goed in een team werken en bent flexibel, hard nodig in een snel groeiende organisatie.

Wat we bieden

Een baan bij Medicine Men betekent dat je kan genieten van:

  • Een gezellige professionele werkomgeving
  • Veel nieuwe dingen leren
  • Werken aan zaken die er voor anderen echt toe doen
  • Goed salaris (afhankelijk van ervaring)
  • Mogelijkheid om thuis te werken

Over Medicine Men

Medicine Men bouwt mobiele zelfmanagement en telemonitoring oplossingen sinds 2013. Ons Viduet-platform is uniek door de verbindingen die het legt tussen patiënten en al hun zorgverleners. Viduet wordt ingezet in de huisartsenzorg, in ziekenhuizen en complexe zorgpaden, van COPD en hoge bloeddruk tot aanhoudende buikpijn bij kinderen. Onze toepassingen maken intensief gebruik van de nieuwste technologieën, zoals draadloze meetapparatuur, smartphones, en smartwatches.

Sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces is bij ons erg simpel. Je stuurt je CV (en eventueel je portfolio of LinkedIn) en motivatie naar vacatures@medicinemen.nl met vermelding van het vacaturenummer en dan nodigen wij jou uit voor een gesprek.

En mocht de vacature je wel interessant lijken, maar je aarzelt of je hebt vragen over iets, stuur ons dan een email met je vraag en dan beantwoorden wij deze voor je.

ISO 27001NEN 7510CE
website: sbddesign.nl