Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

COVID-19

Volg jouw patiënten met COVID-19 op afstand en onderneem tijdig de juiste acties

Viduet helpt je om de zorgpaden van jouw patiënten met COVID-19, zo efficiënt mogelijk in te richten. Zo krijg je meer inzicht in de gezondheid van jouw patiënt, en kun je jouw tijd zo efficiënt mogelijk besteden. Samen met jouw patiënt kun je een persoonlijk zorgprogramma samenstellen aan de hand van verschillende zorgmodules. Bekijk hieronder onze zorgmodules voor COVID-19.

Met Viduet vergroot je de effectiviteit en verhoog je de efficiëntie binnen jouw huisartspraktijk

  • Interoperabel met HIS
  • Efficiëntere consulten
  • Inzicht in meettrouw
  • Gepersonaliseerde zorg

Wil je meer weten, neem dan graag contact met ons op.

COVID-19 thuismonitoring

Houd de patiënt uit het ziekenhuis met behulp van thuismonitoring.

COVID-19 thuismonitoring

Houd de patiënt uit het ziekenhuis met behulp van thuismonitoring

Met deze zorgmodule biedt Viduet de mogelijkheid om patiënten met COVID-19 te monitoren en te behandelen terwijl ze thuis verblijven. Wanneer patiënten stabiel genoeg zijn, kunnen ze met behulp van thuismonitoring uit het ziekenhuis gehouden worden. 

 

Patiënten worden thuis gemonitord op zuurstofsaturatie, lichaamstemperatuur, ademhalingsfrequentie en relevante symptomen. Indien gewenst biedt Viduet ook de mogelijkheid om patiënten te monitoren op glucosedagcurves. Om al deze metingen te kunnen uitvoeren ontvangt de patiënt aan Viduet gekoppelde meetapparatuur. De patiënt meet op de afgesproken meettijden en synchroniseert zijn metingen eenvoudig in de Viduet app. Voor de monitoring op symptomen vult de patiënt dagelijks vragenlijsten in. 

 

Zodra drempelwaarden voor symptomen of meetwaarden worden overschreden, worden patiënt en zorgverlener direct op de gewenste manier gewaarschuwd. Op deze manier kan direct op de juiste manier worden ingegrepen zodra de situatie hierom vraagt. 

 

Indien gewenst is het ook mogelijk om een medisch service center te betrekken in de monitoring. Verpleegkundig centralisten kunnen de patiënten dan op afstand monitoren en nemen contact op met de zorgverlener zodra de situatie daarom vraagt. Dit kan een manier zijn om de thuismonitoring nog efficiënter in te zetten.

ISO 27001NEN 7510CE
website: sbddesign.nl