Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Diabetes type 1

Volg patiënten op afstand en onderneem tijdig de juiste acties

Viduet helpt je om de zorgpaden van jouw patiënten met diabetes type 1, zo efficiënt mogelijk in te richten. Zo krijg je meer inzicht in de gezondheid van jouw patiënt, en kun je jouw tijd zo efficiënt mogelijk besteden. Samen met jouw patiënt kun je een persoonlijk zorgprogramma samenstellen aan de hand van verschillende zorgmodules. Bekijk hieronder onze zorgmodules voor diabetes type 1.

Met Viduet vergroot je de effectiviteit en verhoog je de efficiëntie binnen jouw ziekenhuis

  • Interoperabel met ZIS
  • Efficiëntere consulten
  • Inzicht in meettrouw
  • Gepersonaliseerde zorg

Wil je meer weten, neem dan graag contact met ons op.

Diabetes type 1 monitoring

Monitor patiënten met diabetes type 1 op glucosewaarden.

Diabetes type 1 monitoring

inzicht in glucosewaarden

Controle van de bloedsuikerspiegel is een belangrijk aspect van de behandeling van diabetes type 1. Met deze zorgmodule biedt Viduet de mogelijkheid om patiënten met diabetes type 1 intensief te monitoren op glucosewaarden. Patiënten meten thuis hun glucose op de gewenste tijdstippen en synchroniseren elke meting direct via bluetooth in de Viduet app. Viduet maakt de gemeten dagcurve inzichtelijk voor zorgverlener en patiënt. Wanneer er herhaaldelijk te hoge of te lage glucosewaarden worden gemeten worden zorgverlener en patiënt op de gewenste wijze geïnformeerd zodat tijdig de medicatie kan worden bijgesteld.

 

Daarnaast kan de patiënt in de Viduet app op de gewenste momenten een vragenlijst toegestuurd krijgen. De antwoorden op deze vragenlijst geven inzicht in het ziektebeloop en het vertrouwen in het uitvoeren van diabetes specifieke zelfzorgactiviteiten. De antwoorden op deze vragenlijst worden inzichtelijk gemaakt voor de zorgverlener zodat consulten efficiënter kunnen worden ingezet. Wanneer uit de antwoorden blijkt dat klachten substantieel zijn toegenomen zullen zorgverlener en patiënt op de gewenste wijze worden geïnformeerd, zodat er direct actie genomen kan worden.

ISO 27001NEN 7510CE
website: sbddesign.nl