Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Fit for surgery

Fit zijn voor de operatie draagt bij aan sneller en beter herstel

Onderzoek heeft aangetoond dat patiënten die fit zijn voorafgaand aan een zware operatie, vaak sneller en beter herstellen.Viduet biedt de mogelijkheid om patiënten in de periode voorafgaand aan een zware operatie op afstand te coachen. Lees hieronder meer over de zorgmodules die Viduet biedt voor dit Fit for surgery concept.

Met Viduet vergroot je de effectiviteit en verhoog je de efficiëntie binnen jouw ziekenhuis

– Interoperabel met ZIS

– Efficiëntere consulten

– Inzicht in meettrouw

– Gepersonaliseerde zorg

Wil je meer weten, neem dan graag contact met ons op.

Prehabilitatie

Help patiënten om fitter te worden voorafgaand aan een zware operatie.

Prehabilitatie

help patiënten om fitter te worden voorafgaand aan een zware operatie

Deze zorgmodule heeft als doel om de conditie van een patiënt te verbeteren zodat hij beter bestand is tegen de operatie. Binnen deze zorgmodule wordt gebruik gemaakt van smartwatches met daarop onze eigen Activity Coach software. Met behulp van de smartwatch, inclusief Activity Coach software, wordt de patiënt gecoacht om meer te gaan bewegen in aanloop naar een operatie. De zorgverlener stelt eenvoudig bandbreedtes voor activiteit in en kan deze gedurende het traject aanpassen. 

 

Bovendien biedt Viduet de mogelijkheid om via een door de KU Leuven ontwikkeld algoritme de activiteit doelstellingen van patiënten automatisch te verhogen. Op deze manier helpt Viduet de patiënt om meer zelfregie te nemen tijdens zijn prehabilitatie.

 

Naast het coachen op activiteit draagt deze zorgmodule ook bij aan het verbeteren van voeding en biedt het mentale begeleiding en hulp bij het stoppen met roken en/of drinken van alcohol.

 

Viduet biedt hier als belangrijk voordeel dat de patiënt eenvoudig zijn eigen zorgverleners uit andere zorgorganisaties kan aanhaken. Indien de patiënt een traject loopt bij de fysiotherapeut, diëtist of huisarts, dan kunnen deze eenvoudig worden aangehaakt in het persoonlijk zorgprogramma van de patiënt.

ISO 27001NEN 7510CE
website: sbddesign.nl