Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

IBD

Monitor IBD patiënten

Viduet helpt je om de zorgpaden van jouw patiënten met IBD zo efficiënt mogelijk in te richten. Zo krijg je meer inzicht in de gezondheid van jouw patiënt, en kun je jouw tijd zo efficiënt mogelijk besteden. Samen met jouw patiënt kun je een persoonlijk zorgprogramma samenstellen aan de hand van verschillende zorgmodules. Bekijk hieronder de zorgmodules voor IBD.

Met Viduet vergroot je de effectiviteit en verhoog je de efficiëntie binnen jouw ziekenhuis

– Interoperabel met ZIS

– Efficiëntere consulten

– Gepersonaliseerde zorg:

Wil je meer weten, neem dan graag contact met ons op.

Activity coach

Coach de patiënten naar een gezondere leefstijl.

IBD monitoring

Herken opvlammingen en monitor het ziektebeloop.

Activity coach

COACH PATIENTEN NAAR EEN GEZONDERE LEEFSTIJL

Bewegen is een belangrijke factor die het ziektebeloop van IBD patiënten kan beïnvloeden. Met behulp van de Activity Coach zorgmodule zorg je ervoor dat jouw patiënt gecoacht om een optimaal bewegingspatroon aan te nemen. 

 

Wanneer je ervoor kiest om de Activity Coach in te zetten, zal de patiënt zijn bewegingspatroon bijhouden via de smartwatch. Met behulp van onze speciaal ontwikkelde software voor deze smartwatch zal de patiënt gedurende de hele dag gecoacht worden om binnen de door zijn zorgverlener ingestelde bandbreedtes te bewegen. 

 

Deze zorgmodule is eenvoudig te combineren met coaching door een fysiotherapeut. In dat geval kan de fysiotherapeut de optimale bandbreedtes instellen en waar nodig aanpassen. Via een slim algoritme herkent Viduet wanneer de patiënt gedurende een langere periode buiten zijn bandbreedte beweegt. Viduet kan dan ook de fysiotherapeut op de gewenste manier informeren, zodat de ingestelde bandbreedtes eventueel kunnen worden herzien.

IBD monitoring

Herken opvlammingen en monitor het ziektebeloop.

Met deze zorgmodule biedt Viduet de mogelijkheid om patiënten met IBD op afstand te monitoren aan de hand van een monitoring vragenlijst. Deze vragenlijst geeft onder andere inzicht in gastro-intestinale symptomen, systemische symptomen, emotionele factoren en sociale factoren. 

 

Daarnaast is deze zorgmodule erop ingericht om patiënten met IBD te ondersteunen bij het herkennen van een opvlamming. Zodra de patiënt klachten ervaart die passen bij een opvlamming, dan vult hij deze klachten in in de Viduet app. Viduet herkent op deze manier wanneer een patiënt een opvlamming ervaart en verhoogt direct de intensiteit van de monitoring vragenlijst. Zodra er uit de monitoring vragenlijst blijkt dat er actie ondernomen dient te worden, zorgt Viduet ervoor dat patiënt en zorgverlener direct op de juiste manier worden geïnformeerd.

ISO 27001NEN 7510CE
website: sbddesign.nl