Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

MS

Volg de patiënten op afstand en onderneem tijdig de juiste acties

Viduet helpt je om de zorgpaden van jouw patiënten met MS, zo efficiënt mogelijk in te richten. Zo krijg je meer inzicht in de gezondheid van jouw patiënt, en kun je jouw tijd zo efficiënt mogelijk besteden. Samen met jouw patiënt kun je een persoonlijk zorgprogramma samenstellen aan de hand van verschillende zorgmodules. Bekijk hieronder onze zorgmodules voor MS.

Met Viduet vergroot je de effectiviteit en verhoog je de efficiëntie binnen jouw ziekenhuis

– Interoperabel met ZIS

– Efficiëntere consulten

– Inzicht in meettrouw

– Gepersonaliseerde zorg

Wilt je meer weten, neem dan graag contact met ons op.

MS monitoring

Meer inzicht in symptomen & efficiëntere consulten.

Activity Coach

Coach de patiënt om een optimaal bewegingspatroon aan te nemen.

MS monitoring

Meer inzicht in symptomen & efficiëntere consulten.

Met behulp van deze zorgmodule kunnen patiënten thuis hun symptomen van hun ziekte bijhouden. Er zijn meerdere vragenlijsten beschikbaar die regelmatig, of op basis van een verslechtering op bepaalde symptomen kunnen worden uitgevraagd. De patiënt beantwoordt deze vragenlijsten in de Viduet app.

 

Viduet maakt trends van symptomen inzichtelijk voor zowel patiënt als zorgverlener. Dit bevordert de efficiëntie van consulten. Bij substantiële achteruitgang wordt de zorgverlener op de gewenste wijze geïnformeerd. Zo kan er tijdig de juiste actie worden ondernomen.

Activity Coach

Coach de patiënt om een optimaal bewegingspatroon aan te nemen

Bewegen is een belangrijke factor die het ziektebeloop van patiënten met MS kan beïnvloeden. Met behulp van de Activity Coach zorgmodule zorg je ervoor dat jouw patiënt gecoacht wordt om een optimaal bewegingspatroon aan te nemen. 

 

Wanneer je ervoor kiest om de Activity Coach in te zetten, zal de patiënt zijn bewegingspatroon bijhouden via de smartwatch. Met behulp van onze speciaal ontwikkelde software voor deze smartwatch zal de patiënt gedurende de hele dag gecoacht worden om binnen de door zijn zorgverlener ingestelde bandbreedtes te bewegen. 

 

Deze zorgmodule is eenvoudig te combineren met coaching door een fysiotherapeut. In dat geval kan de fysiotherapeut de optimale bandbreedtes instellen en waar nodig aanpassen. Via een slim algoritme herkent Viduet wanneer de patiënt gedurende een langere periode buiten zijn bandbreedte beweegt. Viduet kan dan ook de fysiotherapeut op de gewenste wijze informeren, zodat de ingestelde bandbreedtes eventueel kunnen worden herzien.

ISO 27001NEN 7510CE
website: sbddesign.nl