Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Parkinson

Verhoog de efficiëntie van consulten voor patiënten met Parkinson


Viduet helpt je om de zorgpaden van jouw patiënten met Parkinson, zo efficiënt mogelijk in te richten. Zo krijg je meer inzicht in de gezondheid van jouw patiënt, en kun je jouw tijd zo efficiënt mogelijk besteden. Samen met jouw patiënt kun je een persoonlijk zorgprogramma samenstellen aan de hand van verschillende zorgmodules. Bekijk hieronder onze zorgmodules voor Parkinson.

Met Viduet vergroot je de effectiviteit en verhoog je de efficiëntie binnen jouw ziekenhuis

– Interoperabel met ZIS

– Efficiëntere consulten

– Inzicht in meettrouw

– Gepersonaliseerde zorg

Wil je meer weten, neem dan graag contact met ons op.

Parkinson monitoring

Meer inzicht in symptomen & efficiëntere consulten.

Activity Coach

Coach de patiënt om een optimaal bewegingspatroon aan te nemen.

Parkinson monitoring

Meer inzicht in symptomen & efficiëntere consulten

Via deze zorgmodule biedt Viduet de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in de symptomen van jouw patiënten met Parkinson. De patiënt vult hiervoor een paar keer per jaar een vragenlijst in. 

 

Viduet maakt trends van symptomen inzichtelijk voor zowel patiënt als zorgverlener. Doordat deze vragenlijst telkens wordt ingevuld voorafgaand aan het consult in het ziekenhuis zijn patiënt en zorgverlener beter voorbereid op het consult. Dit bevordert niet alleen de efficiëntie, maar betekent in sommige gevallen ook dat ziekenhuisbezoek kan worden voorkomen. 

 

Daarnaast biedt Viduet patiënten de mogelijkheid om verergering in klachten in de Viduet app bij te houden. Bij substantiële verergering zullen patiënt en zorgverlener op de gewenste wijze worden geïnformeerd, zodat zij tijdig de juiste actie kunnen ondernemen

Activity coach

Coach de patiënten naar een gezonder beweegpatroon

Bewegen is een belangrijke factor die het ziektebeloop van patiënten met Parkinson kan beïnvloeden. Met behulp van de Activity Coach zorgmodule zorg je ervoor dat jouw patiënt gecoacht wordt om een optimaal bewegingspatroon aan te nemen. Bovendien kunnen trends in activiteit helpen om een achteruitgang in het ziektebeloop sneller te herkennen.

 

Wanneer je ervoor kiest om de Activity Coach in te zetten, zal de patiënt zijn bewegingspatroon bijhouden via de smartwatch. Met behulp van onze speciaal ontwikkelde software voor deze smartwatch zal de patiënt gedurende de hele dag gecoacht worden om binnen de door zijn zorgverlener ingestelde bandbreedtes te bewegen. 

 

Deze zorgmodule is eenvoudig te combineren met coaching door een fysiotherapeut. In dat geval kan de fysiotherapeut de optimale bandbreedtes instellen en waar nodig aanpassen. Via een slim algoritme herkent Viduet wanneer de patiënt gedurende een langere periode buiten zijn bandbreedte beweegt. Viduet kan dan ook de fysiotherapeut op de gewenste wijze informeren, zodat de ingestelde bandbreedtes eventueel kunnen worden herzien.

ISO 27001NEN 7510CE
website: sbddesign.nl