Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Vacature

Werken bij Medicine Men

Home / Consument / Over ons / Vacatures / Stagiair Innovatie implementatieonderzoek (WO)

Stagiair Innovatie implementatieonderzoek (WO)

Ben je geïnteresseerd in zorginnovaties en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage waarbij je ervaring kan opdoen met het implementeren van een eHealth-toepassing in een ziekenhuis, huisartsenpraktijk of andere zorgorganisatie? Dan biedt een stage bij Medicine Men vele mogelijkheden!

De stage

Ons Viduet platform kan op veel verschillende manieren en voor veel verschillende groepen patiënten worden ingezet om digitale zorg op afstand mogelijk te maken. De vraag vanuit zorgorganisaties naar de toepassingen op ons Viduet platform stijgt de laatste tijd dan ook enorm. Om een zorginnovatie daadwerkelijk geïmplementeerd en vergoed te krijgen door zorgverzekeraars, is het echter belangrijk dat er (wetenschappelijk) wordt aangetoond dat de gebruikers tevreden zijn en dat de innovatie medisch gezien effectief is. Wij hebben meerdere projecten in de pijplijn waarbij een ziekenhuis, huisartsenpraktijk, of andere zorgorganisatie gebruik gaat maken van ons Viduet platform en waarbij wij op zoek zijn naar een onderzoeker die de de voortgang, de patiënt- en zorgverlener-tevredenheid, en de voordelen die ons platform te weeg brengt in de praktijk, in kaart kan brengen. Daarbij staat het concept co-creatie bij ons ten allen tijden centraal, en worden aanbevelingen vanuit het onderzoek direct meegenomen in de verdere ontwikkeling van het Viduet platform. Hieronder staan drie voorbeelden voor mogelijke stageprojecten bij Medicine Men, maar er is nog veel meer mogelijk!

  1. Implementatie van Viduet ten behoeve van netwerkzorg in de kindergeneeskunde.
  2. Implementatie van SmartCOPD in de eerstelijnszorg.
  3. Implementatie van thuis bloeddrukmetingen in de thuisverpleging.

Functie-eisen

Je volgt een WO-studie of hebt deze afgerond op het gebied van gezondheidswetenschappen, innovatiewetenschap, of vergelijkbaar. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en bent sociaal vaardig. Ook ben je in staat om een gestructureerd onderzoek op te zetten en de resultaten hiervan helder te beschrijven. Het uiteindelijke rapport kan een zorgverzekeraar overtuigen van de meerwaarde van de innovatie voor de zorg.

Wat we bieden

Een stage bij Medicine Men betekent dat je kan genieten van:

  • Een gezellige professionele werkomgeving.
  • Een interessant werkgebied, waarbij je in contact komt met zowel zorgverleners, patiënten, het bedrijfsleven en eventueel ook zorgverzekeraars.
  • Mogelijkheid om te werken aan zaken die er voor anderen echt toe doen.
  • Stagevergoeding.
  • Mogelijkheid om zowel thuis, als op ons kantoor in Utrecht te werken.

Over Medicine Men

Medicine Men bouwt mobiele zelfmanagement en telemonitoring oplossingen sinds 2013.  Ons Viduet-platform is uniek door de verbindingen die het legt tussen patiënten en al hun zorgverleners. Viduet wordt ingezet in de huisartsenzorg, in ziekenhuizen en complexe zorgpaden, van COPD en hoge bloeddruk tot aanhoudende buikpijn bij kinderen. Onze toepassingen maken intensief gebruik van de nieuwste technologieën, zoals draadloze meetapparatuur, smartphones, en smartwatches.

Sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces is bij ons erg simpel. Je stuurt je CV (en eventueel je portfolio of LinkedIn) en motivatie naar vacatures@medicinemen.nl en dan nodigen wij jou uit voor een gesprek. 

En mocht de vacature je wel interessant lijken, maar je aarzelt of je hebt vragen over iets, stuur ons dan een email met je vraag en dan beantwoorden wij deze voor je.

ISO 27001NEN 7510CE
website: sbddesign.nl