Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Emma Zorgt

Veilige zorg op afstand

Het Emma platform ondersteunt zorgverleners bij het monitoren, de diagnose en de behandeling van hun patiënten. In onze visie zorgen patiënten waar mogelijk voor zichzelf, eventueel geholpen of gecoacht door hun mantelzorgers. Zorgverleners ontvangen meldingen bij afwijkingen. Dit betekent minder consulten (consult on demand) en maakt een meer individuele behandeling van iedere patiënt mogelijk (op maat).

ISO 27001NEN 7510CE

Medicine Men

Uw betrouwbare partner voor zorg op afstand

Medicine Men bouwt sinds 2012 zorgoplossingen en focust met name op patiënten met een chronische ziekte. Ons Emma-platform voorziet zorgverleners van de juiste handvatten om hun patiënten, cliënten en revalidanten optimaal te volgen en ondersteunen

Onze visie is dat alles wat een patiënt zelf kan doen, ook door de patiënt gedaan zou moeten worden. Een patiënt die in zijn/haar kracht staat is zelfstandiger en heeft door de toegenomen controle een betere grip op het leven en een positieve grondhouding

Met onze software houdt u als zorgverlener meer tijd over voor de  belangrijke zaken, zoals coaching en diagnosestelling.

De juiste hulp en informatie wanneer u dat nodig heeft

Producten & Diensten

Zie hier een aantal van onze producten. Kijk voor meer producten in het menu onder Producten.


Klik op de knop hieronder en neem contact met ons op als u op de website geen antwoord op uw vragen vindt.


EmmaCOPD

Een CE Medical Device gecertificeerd zelfmanagement platform voor COPD-patiënten. U heeft meer inzicht in het symptoomverloop van individuele patiënten en kunt toekomstige exacerbaties voorspellen en voorkomen.

EmmaHBPM

EmmaHBPM geeft u betrouwbaar inzicht in de bloeddrukgegevens van uw patiënten, zonder dat zij naar uw praktijk moeten komen. Deze nu door zorgverzekeraars vergoede methode wordt beschouwd als de nieuwe gouden standaard voor bloeddrukmetingen op afstand. EmmaHBPM leent zich uitstekend voor diagnostiek, medicatietitratie en monitoring van chronisch zieke patiënten.

Emma Activiteitencoach

Gebruikers dragen een smartwatch die op elk moment real-time stappendata doorstuurt naar de Cloud. Inzetbaar in alle situaties waar een patiënt voldoende, meer, of zelfs minder moet bewegen. Vanaf één patiënt tot vele honderden.

EmmaPROM

Het Emma platform stelt u in staat om veel belangrijke waarden automatisch te ontvangen, ook als uw patiënt thuis of elders is. Naast apparatuurmetingen kan Emma u ondersteunen bij het verzamelen van antwoorden op specifieke vragen en vragenlijsten.

EmmaMed

EmmaMed ondersteunt medicatiegebruikers (mensen met een chronische ziekte of die een belangrijke kuur moeten volgen) om hun medicatie tijdig in te nemen.

Emma Research

Emma Research is een clinical research platform dat onderzoekers ondersteunt bij trials en pilot studies, waarin van proefpersonen op afstand medische data worden verzameld, zowel via sensors en wearables als via vragen en gevalideerde vragenlijsten.

Emma Platform

Alle Emma toepassingen en modules zijn integraal onderdeel van het Emma cloud platform. Zorgverleners en zorgorganisaties zijn via Emma steeds verbonden met hun patiënten, op een veilige en gebruiksvriendelijke manier.

PGO1

PGO1 is de Persoonlijke Gezondheidsomgeving van de ontwikkelaars van het Emma platform. Patiënten halen gegevens uit uw HIS of ZIS op en kunnen hun eigen meetgegevens met u delen. PGO1 is MedMij gecertificeerd.

ISO 27001NEN 7510CE
© 2013-2022, Medicine Men |
Gebruiksvoorwaarden |
Privacy Policy
website: sbddesign.nl