Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Emma Zorgt

Zelfzorg met een professioneel ondersteunend netwerk

Het Emma zelfzorgplatform ondersteunt zorgverleners bij de diagnose en behandeling van hun patiënten. Ons doel is dat patiënten waar mogelijk zelf zorgen, eventueel geholpen of gecoacht door hun mantelzorgers. Uw patiënt wordt daardoor meer in zijn kracht gezet en u houdt meer tijd over om de voortgang te bespreken.

MedMijISO 27001NEN 7510CE

Medicine Men

Uw partner bij therapietrouw en zelfzorg

Medicine Men bouwt mobiele zelfzorgoplossingen sinds 2012 met een focus op  patiënten met een chronische ziekte. Ons Emma-platform voorziet patiënten, cliënten en revalidanten van de juiste informatie om hun ziekte, aandoening of (tijdelijke) handicap beter te kunnen managen.

 

Onze visie is dat alles wat een patiënt zelf kan doen, ook door de patiënt gedaan zou moeten worden. Een patiënt die in zijn/haar kracht staat is zelfstandiger en heeft door de toegenomen controle een betere grip op het leven en een positievere grondhouding. Onze software moet patiënten in staat stellen de juiste beslissingen te nemen, maar ook – als het een keertje niet lukt – snel ondersteuning te krijgen van naasten en zorgprofessionals.

De juiste hulp en informatie wanneer u dat nodig heeft

Producten & Diensten

Zie hier een aantal van onze producten. Kijk voor meer producten in het menu onder Producten.


Klik op de knop hieronder en neem contact met ons op als u op de website geen antwoord op uw vragen vindt.


EmmaCOPD

Een CE Medical Device gecertificeerd zelfmanagement platform voor COPD-patiënten. U heeft meer inzicht in het symptoomverloop van individuele patiënten en kunt toekomstige exacerbaties voorspellen en voorkomen.

EmmaHBPM

EmmaHBPM geeft u een beter inzicht in de bloeddrukgegevens van uw patiënten en maakt het eenvoudig voor u om te bepalen of en hoeveel medicatie een patiënt met hypertensie nodig heeft.

Emma Activiteitencoach

Gebruikers dragen een smartwatch die op elk moment real-time stappendata doorstuurt naar de Cloud. Inzetbaar in alle situaties waar een patiënt voldoende, meer, of zelfs minder moet bewegen. Vanaf één patiënt tot vele honderden.

EmmaPROM

Het Emma platform stelt u in staat om veel belangrijke waarden automatisch te ontvangen, ook als uw patiënt thuis of elders is. Naast apparatuurmetingen kan Emma u ondersteunen bij het verzamelen van antwoorden op specifieke vragen en vragenlijsten.

EmmaMed

EmmaMed ondersteunt medicatiegebruikers (mensen met een chronische ziekte of die een belangrijke kuur moeten volgen) om hun medicatie tijdig in te nemen.

Emma Research

Emma Research is een clinical research platform dat onderzoekers ondersteunt bij trials en pilot studies, waarin van proefpersonen op afstand medische data worden verzameld, zowel via sensors en wearables als via vragen en gevalideerde vragenlijsten.

Emma Platform

Alle Emma toepassingen en modules zijn integraal onderdeel van het Emma cloud platform. Zorgverleners en zorgorganisaties zijn via Emma steeds verbonden met hun patiënten, op een veilige en gebruiksvriendelijke manier.

PGO1

PGO1 is de Persoonlijke Gezondheidsomgeving van de ontwikkelaars van het Emma platform. Patienten halen gegevens uit uw HIS of ZIS op en kunnen hun eigen meetgegevens met u delen. PGO1 is MedMij gecertificeerd.

MedMijISO 27001NEN 7510CE
© 2013-2020, Medicine Men |
Gebruiksvoorwaarden |
Privacy Policy
website: sbddesign.nl