Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Huisartsen

uw toeverlaat bij telemonitoring

Huisartsen

emma, de tijdsbesparende oplossing voor u en uw patienten

De zorg verandert. Activiteiten die nu binnen het ziekenhuis plaatsvinden worden de komende jaren voor een deel naar de eerste lijn verplaatst. Daarbij is het belangrijk dat de patiëntveiligheid niet in het geding komt, en dat er dus goede afstemming is tussen u, het ziekenhuis en andere partners uit de eerste lijn. Ook zal de komende jaren meer aan de patiënt worden overgelaten, waarbij u als huisarts vaak het eerste aanspreekpunt bent als de patiënt er zelf niet zelf uitkomt.

 

Medicine Men heeft een aantal interventies ontwikkeld die u kunnen ondersteunen bij deze nieuwe vormen van netwerkzorg, varierend van geavanceerde thuisbloeddrukmetingen en bloeddrukbewaking, tot leefstijlbegeleiding van chronisch zieke patiënten.

Met Emma vergroot u de effectiviteit en verhoogt u de efficiëntie binnen uw behandeling

Emma bestaat onder andere uit de volgende producten.

Wilt u meer weten, neem dan graag contact met ons op.

EmmaHBPM

EmmaHBPM maakt het eenvoudig om te bepalen of en hoeveel medicatie een patiënt met hypertensie nodig heeft.

EmmaCOPD

Een CE Medical Device gecertificeerd zelfmanagement platform voor COPD-patiënten dat hen verbindt met alle personen die hen ondersteunen bij het managen van hun ziekte.

Emma Activiteitencoach

De patiënt krijgt een smartwatch en een gepersonaliseerd stappendoel.

EmmaHBPM

beter inzicht in de bloeddrukgegevens van uw patiënten

EmmaHBPM geeft een beter inzicht in de bloeddruk gegevens van patiënten en maakt het eenvoudig om te bepalen of en hoeveel medicatie een patiënt met hypertensie nodig heeft. In samenwerking met het UMC Utrecht hebben wij een app ontwikkeld waarmee de medicatie voor patiënten met hoge bloeddruk sneller getitreerd kan worden.

EmmaCOPD

HERKEN EN VOORKOM LONGAANVALlen

EmmaCOPD is een CE Medical Device gecertificeerd zelfmanagement platform voor COPD-patiënten dat hen verbindt met alle personen die hen ondersteunen bij het managen van hun ziekte. Een belangrijk onderdeel van EmmaCOPD is het digitale longaanval actieplan. Hierdoor heeft de specialist meer inzicht in het symptoom verloop van individuele patiënten en kunnen toekomstige exacerbaties worden voorspeld en voorkomen. Daarnaast beschikt de specialist real-time over alle informatie die nodig is bij het consult, waardoor de consulten effectiever en efficiënter ingericht kunnen worden.

Emma Activiteitencoach

Een gepersonaliseerd stappendoel

De patiënt krijgt een smartwatch en een gepersonaliseerd stappendoel. De smartwatch stuurt op elk moment (real-time) stappen data door naar de Cloud. Het stappendoel wordt samen met de fysiotherapeut opgesteld nadat de ‘baseline’ voor de patiënt bepaald is. De patiënt kan vanaf nu op de smartwatch zien of hij/zij goed op weg is om het doel te behalen. Lukt dat niet, dan wordt eerst hun buddy gewaarschuwd, en in een later stadium de fysiotherapeut.

MedMijISO 27001NEN 7510CE
© 2013-2020, Medicine Men |
Gebruiksvoorwaarden |
Privacy Policy
website: sbddesign.nl