Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Zelfzorg met een professioneel ondersteunend netwerk

Viduet kan je helpen om jouw ziekte of aandoening beter onder controle te houden. Als je metingen doet of vragen beantwoordt, kan je die later weer inzien, in de app of in het persoonlijke dashboard. Naasten en zorgverleners kunnen mee kijken, zodat ze je kunnen ondersteunen en adviezen kunnen geven.

ISO 27001NEN 7510CE

Medicine Men

partner voor patienten en hun zorgverleners

Medicine Men gelooft dat de meeste mensen in staat zijn om zelf hun conditie en gezondheid te managen. Dit kan, mits zij de juiste informatie tijdig en in de juiste vorm aangereikt krijgen én de middelen hebben om zich aan te passen op basis van die informatie. Wanneer uw gezondheid kwetsbaar is geworden, kan een goed geïnformeerd en verbonden netwerk van naasten en professionals u van de best mogelijke zorg en ondersteuning voorzien.

De juiste hulp en informatie wanneer u dat nodig heeft

Viduet biedt ondersteuning aan diverse zorginstellingen

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

COPD

Een gecertificeerd zelfmanagement platform dat helpt bij het managen van uw ziekte en u verbindt met alle personen die u kunnen ondersteunen.

Hypertensie

U krijgt meer inzicht in uw bloeddruk en houdt zelf de controle over uw gezondheid. Simpel, betrouwbaar en overzichtelijk.

Activity Coach

Bewegen levert veel op, maar is niet altijd makkelijk. De Activity Coach helpt u uw persoonlijke bewegingsdoelen te halen en bij te houden.

ISO 27001NEN 7510CE
website: sbddesign.nl