Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Toepassings­gebieden

kijk wat emma uw zorgorganisatie biedt

Toepassingsgebied

emma in transmurale zorgnetwerken rondom uw patient

Het Emma Platform is in vele toepassingsgebieden binnen de zorg inzetbaar.

Met Emma werken patiënten en hun zorgverleners optimaal samen bij het managen van de aandoeningen van de patiënt. Eenmaal opgenomen in hun eigen zorgpad kunnen patiënten zelf nieuwe zorgverleners aansluiten. Er zijn daarbij geen grenzen aan locatie of organisatie. Omdat patiënten binnen Emma zelf veel controle en grote zelfstandigheid hebben, neemt de therapietrouw bij veel patiënten toe.

Het Emma platform in uw toepassingsgebied

Emma is onder andere in de volgende toepassingsgebieden inzetbaar. Kijk voor meer opties in het menu onder Toepassingsgebied.

Wilt u meer weten, neem dan contact op.

Ziekenhuizen

Het Emma-platform voorziet uw ziekenhuis van meerdere efficiënte en gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Het Emma-platform ondersteunt al uw afdelingen zorgverleners binnen door u gedefinieerde zorgpaden en interventies.

Huisartsen

De zorg verandert. Activiteiten die nu binnen het ziekenhuis plaatsvinden worden de komende jaren voor een deel naar de eerste lijn verplaatst. Ook zal de komende jaren meer aan de patiënt worden overgelaten, waarbij u als huisarts vaak het eerste aanspreekpunt bent als de patiënt er zelf niet zelf uitkomt.

Fysiotherapeuten

Weet u of uw patiënten voldoende bewegen tussen hun bezoeken aan uw oefenruimte? Met als basis een geavanceerde Fitbit smartwatch hebben wij Emma activiteitencoach ontwikkeld, een toepassing waarmee patiënten zichzelf coachen, waar nodig ondersteund door hun mantelzorger.

Thuiszorg/Ouderenzorg

Emma helpt cliënten bij het managen van een chronische ziekte. Familie en zorgverleners hebben een belangrijke rol in het ondersteunen van deze cliënten. Emma waarschuwt hen in niet-pluis situaties.

Netwerkzorg/Ketenzorg/Juiste zorg op juiste plek

Een deel van de zorg die vandaag in het ziekenhuis plaatsvindt zal de komende jaren verplaatsen naar de eerste lijn, of zelfs naar de patiënt met zijn/haar mantelzorgers. Emma ondersteunt de verplaatsing van de zorg naar andere zorgverleners of naar thuis, zonder dat daarbij de patiëntveiligheid of kwaliteit van de ondersteuning achteruit gaat.

Onderzoekers

EmmaResearch is een clinical research platform dat onderzoekers ondersteunt bij trials en pilot studies, waarin van proefpersonen op afstand medische data moeten worden verzameld, zowel via sensors en wearables als via vragen en gevalideerde vragenlijsten.

MedMijISO 27001NEN 7510CE
© 2013-2020, Medicine Men |
Gebruiksvoorwaarden |
Privacy Policy
website: sbddesign.nl