Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Toepassings­gebieden

kijk wat Viduet uw zorgorganisatie biedt

Toepassingsgebied

Viduet biedt een platform voor meerdere toepassingsgebieden

Viduet is in vele toepassingsgebieden binnen de zorg inzetbaar.

Met Viduet werken patiënten en hun zorgverleners optimaal samen bij het managen van de gezondheid van de patiënt. Het platform is gebouwd rondom de patiënt waardoor zorgverleners vanuit verschillende organisaties eenvoudig kunnen worden aangehaakt in de digitale zorgpaden die Viduet kan bieden. Er zijn daarbij geen grenzen aan locatie of organisatie. 

Viduet biedt een platform voor meerdere toepassingsgebieden

Viduet is onder andere in de volgende toepassingsgebieden inzetbaar. Neem een kijkje op de onderliggende pagina’s voor meer info per toepassingsgebied.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ziekenhuizen

Met reeds 40 bestaande zorgpaden is Viduet inzetbaar binnen het gehele ziekenhuis. Waar elke organisatie anders is, biedt Viduet de mogelijkheid om zorgpaden eenvoudig aan te passen aan de wensen van jouw afdeling of ziekenhuis. Met Viduet bespaar je tijd door jouw patiënten op een verantwoorde manier meer regie geven.

Huisartspraktijk

Viduet is een zelfmanagement-platform dat huisartsen, assistenten en praktijkondersteuners helpt om de chronische zorg op een toekomstbestendige manier in te richten. Met Viduet geef je jouw chronische zieke patiënten meer regie over hun gezondheid. Zo houdt jouw team meer tijd over voor medisch inhoudelijke zaken.

Netwerkzorg

De architectuur van het Viduet platform is uitermate geschikt voor het opzetten van transmurale zorgpaden. Dit maakt niet alleen het door- en terugverwezen tussen eerste- en tweedelijnszorgorganisaties makkelijker, maar bevordert de gehele samenwerking tussen zorgorganisaties binnen een regio.

ISO 27001NEN 7510CE
website: sbddesign.nl