Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Support

hulp nodig?

Heb je een vraag over het gebruik van Viduet? Mogelijk kun je het antwoord op jouw vraag hieronder terugvinden.

Apparatuur bestellen

Wanneer je als zorgprofessional een apparaat bestelt, geven wij deze apparatuur in bruikleen aan de patiënt. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de apparatuur altijd klaar is voor gebruik (denk aan reinigen, batterijen vervangen, updates installeren, kalibreren, etc.).

Zorgprofessionals kunnen kiezen voor bezorging per post of deze als balie-pakket mee te geven aan de patiënt. Indien er gebruik wordt gemaakt van balie-pakketten, wordt jouw handvoorraad automatisch aangevuld als deze op dreigt te raken.

Apparatuur retourneren

Als zorgprofessional bepaal je zelf hoe lang een patiënt gebruik kan maken van onze meetapparatuur. Met een druk op de knop geef je aan dat een apparaat teruggestuurd kan worden. Vanaf dat moment worden geen kosten meer berekend en zal het support team van Viduet de patiënt benaderen om de apparatuur retour te sturen.

EPD connectiviteit

Viduet kan uitstekend communiceren met Ziekenhuis- en Huisarts Informatiesystemen. Eenvoudige interfaces worden ingezet voor uitwisseling van meetdata en antwoorden op vragenlijsten. Verdere integratie is mogelijk, bijvoorbeeld om met één knopdruk in het ZIS een nieuwe patiënt in Viduet aan te maken, of om binnen het HIS in een webview een grafisch overzicht van het verloop van een meetwaarde te zien.

Kosten

De kosten voor het gebruik van Viduet bestaan uit drie onderdelen:

  1. Basislicentie Viduet (jaarlijks, op basis van gehele patiëntenpopulatie)
  2. Connectiviteit Licenties (optioneel, bijvoorbeeld voor koppelingen met EPD’s)
  3. Verbruikskosten (op basis van dagelijks verbruik voor deelnemende patiënten)

Patiënten support

Onze supportafdeling staat klaar om de vragen van patiënten over het gebruik van Viduet te beantwoorden. In onze communicatie richting patiënten adviseren wij hen om bij een niet-medisch inhoudelijke vraag altijd contact met ons op te nemen. Zo kunnen zorgprofessionals zich blijven concentreren op hun medisch inhoudelijke taken.

TeleQ

Viduet is te koppelen aan het TeleQ-systeem van Aurora Innovation. Op deze manier kun je meldingen uit Viduet ook ontvangen als terugbelverzoek in jouw eigen TeleQ omgeving en kunnen patiënten zelf ook afspraken inplannen via de VIduet app.

Vangnet

Om zorgverleners te ondersteunen bij het monitoren van de meettrouw van hun patiënten biedt Viduet hen een “Vangnet-functionaliteit”. Zodra jij het vangnet voor een patiënt aanzet, zal de supportafdeling van Viduet de meettrouw van een patiënt actief monitoren. Wanneer een patiënt na enkele herinneringen in de app nog niet heeft gemeten, nemen wij telefonisch contact op met jouw patiënt. Indien deze daarna alsnog zijn meting niet uitvoert, nemen we contact met jou op. Op deze manier hoef je niet meer zelf contact met een patiënt op te nemen om een meting uit te laten voeren.

ISO 27001NEN 7510CE
website: sbddesign.nl