Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Over Medicine Men

Zelfmanagement oplossingen

Over Medicine Men

Medicine Men bouwt mobiele zelfzorgoplossingen sinds 2012 met een focus op  patiënten met een chronische ziekte. Ons Emma-platform voorziet patiënten, cliënten en revalidanten van de juiste informatie om hun ziekte, aandoening of (tijdelijke) handicap beter te kunnen managen. Via de Emma zorgringen kunnen mantelzorgers en behandelaren gewaarschuwd worden en hun patiënt/familielid zo ondersteunen en coachen.

 

Onze visie is dat alles wat een patiënt zelf kan doen, ook door de patiënt gedaan zou moeten worden. Een patiënt die in zijn/haar kracht staat is zelfstandiger en heeft door de toegenomen controle een betere grip op het leven en een positievere grondhouding. Onze software moet patiënten in staat stellen de juiste beslissingen te nemen, maar ook – als het een keertje niet lukt – snel ondersteuning te krijgen van naasten en zorgprofessionals.

Vodafone mobiles for good award

In September 2013 won Medicine Men de Vodafone Mobiles for Good award met haar concept PebbleMED (de huidige naam voor dit product is ‘Emma’). Twee maanden later won het concept de derde prijs bij de Europese finale van de Vodafone Mobiles for Good challenge.

Ons team

Oscar van Dijk

CEO

Harry Binnendijk

CTO

Jasper Modderaar

Developer

Thomas Bouwmeester

Project Manager

Rinske Roeleveld

Information Security Officer, Customer Support Manager

Chee Keung Aw

Functionaris Gegevensbescherming, Testing Manager

Sandra Berends

Web Designer

Medicine Men ontwikkelt patiënt communicatieplatformen voor medicatie- en therapietrouw en clinical trial monitoring.

MedMijISO 27001NEN 7510CE
© 2013-2020, Medicine Men |
Gebruiksvoorwaarden |
Privacy Policy
website: sbddesign.nl