Home / Consument / Blog / Bekendmaking Viduet op de Zorg & ICT beurs te Utrecht

Bekendmaking Viduet op de Zorg & ICT beurs te Utrecht

Op 14 t/m 16 juni jl. stonden wij met veel enthousiasme op de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs Utrecht. De voorbereidingen voor deze beurs waren extra spannend door de speciale aankondiging die wij met onze relaties en de beursbezoekers wilden delen. 

Tijdens de beursdagen hebben wij de nieuwe naam van ons platform bekend gemaakt: het Emma platform heet voortaan Viduet. Onze nieuwe naam, logo en kleurenpalet werden met enthousiasme ontvangen bij de beursbezoekers en we hebben veel relaties en nieuwe contacten kunnen introduceren met Viduet. 

In zijn presentatie besprak Oscar van Dijk de voordelen die zorg op afstand met Viduet kan bieden aan huisartsen, praktijkondersteuners en ziekenhuismedewerkers. Ook benoemde hij manieren om te voorkomen dat telemonitoring méér in plaats van minder tijd kost voor medewerkers. Verder gaf hij aan hoe de zorgverlener werk kan besparen door het verhogen van het zelfmanagement van de patiënt in Viduet. Na de presentatie werden de bezoekers uitgenodigd voor een demo en verdere uitleg bij onze beursstand. 

Viduet is een zelfmanagement- en telemonitoringplatform voor het ziekenhuis en de huisartsenpraktijk. Tijdens de beursdagen hebben wij meerdere interessante gesprekken gevoerd met leads uit de zorg (eerstelijns, tweedelijns en anderhalf lijns). Samen met deze leads hebben wij het gehad over onze visie op zelfmanagement, zorg op afstand en telemonitoring en op welke manier het kan worden ingezet in hun organisatie. Wij zijn enthousiast over wat de toekomst gaat brengen! 

Meer informatie
Wil je meer weten over het gebruik van Viduet, neem dan contact op met onze supportafdeling via 085-130 70 22 of mail naar verkoop@medicinemen.nl.

ISO 27001NEN 7510CE