Even voorstellen.. Juliet van Vliet en Jinte Pomper

Sinds februari jl. is Juliet van Vliet gestart bij Medicine Men voor haar stage en Jinte Pomper is sinds 11 april jl. gestart. Zij stellen zich beiden hier voor. 

Juliet van Vliet stelt zich voor..
Mijn naam is Juliet en ik ben eerstejaars masterstudent Science, Business and Innovation aan de VU en volg daar de track Life & health. Voor mijn scriptie doe ik onderzoek bij Medicine Men naar de implementatie van EmmaDr. Daarbij haal ik gebruikersfeedback op bij verschillende zorgprofessionals zoals huisartsen, praktijkondersteuners, assistenten en patiënten. Deze gebruikersfeedback wordt gebruikt door Medicine Men om het product verder te verbeteren en de implementatie in de hele eerstelijns zorg in Nederland te versnellen. Met mijn onderzoek probeer ik de slag te maken tussen wetenschappelijke literatuur op het gebied van innovatietheorieën en de adoptie van eHealth in de praktijk. Om tot een compleet antwoord op mijn onderzoeksvraag te komen, betrek ik de vier chronische ziektes die het meest voorkomen in Nederland en waar Medicine Men al uitstekend werkende functionaliteiten voor heeft. Dit zijn COPD, CVRM, Diabetes Mellitus 2 en Astma. Ik hoop binnen vier maanden Medicine Men inhoudelijk te kunnen helpen met de informatie die ik heb gevonden tijdens mijn onderzoek. Mocht u vragen of interesse hebben in een gesprek sta ik daar altijd voor open.

Jinte Pomper stelt zich voor..
Mijn naam is Jinte Pomper en ik ben sinds kort aan het werk bij Medicine Men als stagiaire. Op het moment studeer ik Industrial Design Engineering aan de University of Twente. Bij deze studie leer je om producten en andere systemen te ontwerpen. Je leert heel veel technische vakken, zoals wiskunde en natuurkunde, creatieve vakken, zoals tekenen en grafisch ontwerpen, en mensgerichte vakken, zoals psychologie en ergonomie. Ik zit in mijn laatste jaar van de Bachelor en daarom ben ik nu bij Medicine Men bezig met een afstudeeropdracht. Medicine Men vindt het heel belangrijk dat de app goed aansluit op de wensen van de gebruikers. Daarom doe ik nu onderzoek naar wat die wensen zijn en hoe gebruikers de app ervaren en zal ik ook een nieuwe versie van de app ontwerpen. Ik hoop deze maanden veel te leren over ontwerpen voor de zorg en dat ik kan bijdragen aan een verbeterde ervaring tijdens het gebruik van de app!

ISO 27001NEN 7510CE