Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Vacature

Werken bij Medicine Men

Call center medewerker info/instructie bloeddrukmeetdienst

De Coronacrisis heeft veel zorgverleners aan het denken gezet: hoe ondersteun ik mijn patiënten zonder dat zij naar de praktijk of ziekenhuis moeten komen. De producten en diensten van Medicine Men zijn hier precies voor bedoeld. We merken sinds de eerste maatregelen van de overheid een snelle toename in informatieaanvragen en nieuwe klanten.

Een van onze producten is EmmaHBPM, bloeddrukmeten op afstand. De belangrijkste doelgroep zijn huisartsen, maar ook bijvoorbeeld ziekenhuizen die zwangeren met hoge bloeddruk moeten bewaken.

We zijn op zoek naar mensen met een hart voor de zorg, die van huis uit zorgverleners informatie kunnen geven over EmmaHBPM en, wanneer besloten is ervan gebruik te maken, hen met zoom of telefonisch instructie te geven. Afhankelijk van jouw achtergrond en interesse is het mogelijk om ook patiënten op afstand te ondersteunen als zij niet helemaal begrijpen hoe zij de bloeddrukmeting moeten uitvoeren.

Eisen

Het is belangrijk dat je makkelijk, duidelijk en accentloos kunt praten aan de telefoon. Luisteren is ook een belangrijke eigenschap natuurlijk.

Je denkniveau moet op minimaal HAVO/HBO niveau liggen, waarbij een interesse voor techniek een pre is.

De telefoon, of je eigen PC verbinden aan het telefoonnet via Internet. Je moet daarom een goede internetverbinding thuis hebben.

Wat we bieden

Een baan bij Medicine Men betekent:

  • veel nieuwe dingen leren
  • werken aan zaken die er voor anderen echt toe doen
  • salaris in deze rol is vanwege het thuiswerken gebaseerd op aantal calls, afgesloten contracten en instructiegesprekken (wij moeten dit ook nog een beetje uitvinden)
  • werken vanuit thuis
  • we deden vóór Corona altijd sociale activiteiten, maar die zijn voorlopig helaas niet mogelijk

Bedrijfsomschrijving

Medicine Men bouwt mobiele zelfmanagement en telemonitoring oplossingen sinds 2013.  Ons Emma-platform geeft chronisch zieke patiënten met bijv. COPD of hoge bloeddruk een hogere kwaliteit van leven. Onze toepassingen maken intensief gebruik van de nieuwste technologieën, zoals draadloze meetapparatuur, smartphones, tablets en smartwatches. Emma toepassingen worden ingezet in vele zorgorganisaties, van huisartspraktijken en fysiotherapeuten tot researchafdelingen van Academische ziekenhuizen. Ons team is klein, maar toegewijd aan de zorg om de patiënten die gebruik maken van ons platform.

COVID-19

Tijdens  de “intelligent lockdown” vanwege COVID-19 werkt iedereen van huis uit. We gebruiken moderne techniek om elkaar op de hoogte te houden en optimaal te blijven samenwerken. Wij verwachten dat deze situatie tot na de zomer niet veel zal veranderen.

Sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces is bij ons erg simpel. Je stuurt je CV (en eventueel je portfolio of LinkedIn) en motivatie naar vacatures@medicinemen.nl en dan nodigen wij jou uit voor een beeldbelgesprek op bijvoorbeeld zoom.

En mocht de vacature je wel interessant lijken, maar je aarzelt of je hebt vragen over iets, stuur ons dan een email met je vraag en dan beantwoorden wij deze voor je.

ISO 27001NEN 7510CE
website: sbddesign.nl