Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Vacature

Werken bij Medicine Men

Stage Business Informatics bij eHealth bedrijf (HBO/WO)

Ben je geïnteresseerd in zorginnovaties en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage waarbij je ervaring kan opdoen met het implementeren van een eHealth-toepassing in een ziekenhuis, huisartsenpraktijk of andere zorgorganisatie? Dan biedt een stage bij Medicine Men vele mogelijkheden!

De stage

Om verder te kunnen groeien willen we onze gebruikers (huisartsen, ziekenhuizen, thuiszorg en medisch service centra) meer inzicht geven in de toegevoegde waarde van ons product. Daarvoor willen wij hen een eigen dashboard geven waarop we Key Performance Indicators (KPI’s) kunnen visualiseren. Voordat we dit dashboard kunnen ontwikkelen, moeten we in kaart brengen in welke KPI’s zij meer inzicht zouden willen hebben. Dit kan zelfs nog verschillen op basis van de rol van de gebruiker binnen zijn zorgorganisatie. Een verpleegkundig specialist cardiologie heeft waarschijnlijk behoefte aan andere KPI’s dan de longarts binnen hetzelfde ziekenhuis.

Jouw opdracht is om te onderzoeken welke KPI’s belangrijk zijn voor de verschillende gebruikers van ons systeem. Daarvoor zul je in gesprek moeten gaan met zorgverleners uit verschillende zorgorganisaties.

Functie-eisen

Je volgt een HBO of WO-studie of hebt deze afgerond op het gebied van bedrijfskunde, gezondheidswetenschappen, innovatiewetenschappen of vergelijkbaar. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en bent sociaal vaardig. Ook ben je in staat om een gestructureerd onderzoek op te zetten en de resultaten hiervan helder te beschrijven. Het uiteindelijke rapport zal ons inzicht geven in de wensen van gebruikers en kan direct gebruikt worden als basis voor de ontwikkeling van ons BI dashboard voor zorgverleners.

Wat we bieden

Een stage bij Medicine Men betekent dat je kan genieten van:

  • Een gezellige professionele werkomgeving.
  • Een interessant werkgebied, waarbij je in contact komt met zowel zorgverleners, patiënten, het bedrijfsleven en eventueel ook zorgverzekeraars.
  • Mogelijkheid om te werken aan zaken die er voor anderen echt toe doen.
  • Stagevergoeding.
  • Mogelijkheid om zowel thuis, als op ons kantoor in Utrecht te werken.

Over Medicine Men

Medicine Men bouwt mobiele zelfmanagement- en telemonitoring oplossingen sinds 2013. Ons Viduet platform is uniek door de verbindingen die het legt tussen patiënten en al hun zorgverleners. Viduet wordt ingezet in de huisartsenzorg, in ziekenhuizen en complexe zorgpaden, van COPD en hoge bloeddruk tot aanhoudende buikpijn bij kinderen. Onze toepassingen maken intensief gebruik van de nieuwste technologieën, zoals draadloze meetapparatuur, smartphones, en smartwatches.

Sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces is bij ons erg simpel. Je stuurt je CV (en eventueel je portfolio of LinkedIn) en motivatie naar vacatures@medicinemen.nl en dan nodigen wij jou uit voor een gesprek.
En mocht de vacature je wel interessant lijken, maar je aarzelt of je hebt vragen over iets, stuur ons dan een email met je vraag en dan beantwoorden wij deze voor je.

ISO 27001NEN 7510CE
website: sbddesign.nl