Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Vacature

Werken bij Medicine Men

Stage marketing bij eHealth bedrijf (HBO/WO)

Ben je geïnteresseerd in zorginnovaties en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage waarbij je ervaring kan opdoen met het in de markt zetten van een eHealth-toepassing voor ziekenhuizen, huisartsen, thuiszorg en andere zorgorganisaties? Dan biedt een stage bij Medicine Men vele mogelijkheden!

De stage

Zodra de specificaties van ons Viduet platform worden vergeleken met concurrerende producten, blijken veel zorgorganisaties voor Viduet te kiezen. Echter, blijkt in de praktijk ook dat er nog veel zorgorganisaties zijn die Viduet niet (goed) kennen. Dit is deels omdat we de naam van ons platform vorig jaar zomer hebben veranderd, maar ook door ons beperkte marketingbudget.

 

Jouw opdracht als Stagiair Marketing is – met beperkte middelen – het vergroten van onze naamsbekendheid. Je wordt direct opgenomen in ons commerciële team en krijgt de kans om de kennis die je tijdens je studie hebt opgedaan direct in de praktijk toe te passen. Wij staan open voor je creativiteit en zijn erg benieuwd naar hoe jij denkt dat onze doelgroepen het best te bereiken zijn. De activiteiten die je gaat oppakken worden in overleg bepaald, evenals het budget dat je kunt besteden aan jouw marketingcampagnes.

Functie-eisen

Je volgt een HBO of WO-studie of hebt deze afgerond op het gebied van marketing, communicatie of vergelijkbaar. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en bent sociaal vaardig. Er is veel ruimte om te bespreken hoe we de eisen vanuit jouw opleiding kunnen laten aansluiten op de uiteindelijke stageopdracht.

  • Afstudeerstage is een pré, maar geen vereiste.

Wat we bieden

Een stage bij Medicine Men betekent dat je kan genieten van:

  • Een gezellige professionele werkomgeving.
  • Een interessant werkgebied, waarbij je in contact komt met zowel zorgverleners, patiënten, het bedrijfsleven en eventueel ook zorgverzekeraars.
  • Mogelijkheid om te werken aan zaken die er voor anderen echt toe doen.
  • Stagevergoeding.
  • Mogelijkheid om zowel thuis, als op ons kantoor in Utrecht/Bunnik te werken.
  • Doorgroeimogelijkheden naar een functie als marketeer.

Over Medicine Men

Medicine Men bouwt mobiele zelfmanagement- en telemonitoring oplossingen sinds 2013. Ons Viduet platform is uniek door de verbindingen die het legt tussen patiënten en al hun zorgverleners. Viduet wordt ingezet in de huisartsenzorg, in ziekenhuizen en complexe zorgpaden, van Hartfalen en hoge bloeddruk tot obesitas bij kinderen. Onze toepassingen maken intensief gebruik van de nieuwste technologieën, zoals draadloze meetapparatuur, smartphones en smartwatches.

Sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces is bij ons erg simpel. Je stuurt je CV (en eventueel je portfolio of LinkedIn) en motivatie naar vacatures@medicinemen.nl en dan nodigen wij jou uit voor een gesprek.
En mocht de vacature je wel interessant lijken, maar je aarzelt of je hebt vragen over iets, stuur ons dan een e-mail met je vraag en dan beantwoorden wij deze voor je.

ISO 27001NEN 7510CE
website: sbddesign.nl