Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Vacature

Werken bij Medicine Men

Support medewerker (24-32 uur)

Medicine Men is een klein, hecht team van professionals dat zich vanuit haar kantoor in Utrecht inzet voor een betere zorg. Onze software helpt patiënten uit het ziekenhuis te blijven en zorgverleners patiënten beter – op afstand – te kunnen ondersteunen. Onze patientengroep is vaak van oudere leeftijd en heeft soms moeite met het maken van een verbinding, begrijpt niet altijd hoe een apparaat werkt of heeft hulp nodig bij het installeren van een app. Ook zorgverleners zijn gebruikers van onze software en moeten soms geholpen worden of instructie ontvangen hoe iets te gebruiken.

Functie

We zijn op zoek iemand met een hart voor de zorg, die ondersteuning kan bieden aan patiënten met bijvoorbeeld een bloeddrukmeter, installeren van een smartwatch of monitoren of metingen en vragenlijsten zijn ingevuld. Je maakt daarbij gebruik van telefoon of beeldbellen en ons zendesk supportsysteem , Je kunt vanaf ons kantoor in Utrecht werken, maar ook vanuit thuis. De functie kan ook part-time vervuld worden, bijvoorbeeld naast een studie. We maken dan aparte afspraken over je beschikbaarheid.

Functie-eisen

Je hebt een opleiding op HAVO niveau of hoger voltooid. Je hebt gevoel voor techniek, denkt creatief, analytisch en oplossingsgericht. Dat zijn belangrijke eigenschappen om iemand snel en efficiënt te kunnen helpen. Je bent hulpvaardig en geduldig. Met jouw empathische persoonlijkheid kun je mensen geruststellen als ze er even niet uitkomen. Je beheersing van de Nederlandse taal, in spraak en geschrift, is zeer goed.

Mocht je in het bezit van een rijbewijs zijn, dan kun je – mocht dat nodig zijn – ook huisbezoeken doen als de installatie niet via telefoon/beeldbellen lukt. Dit is geen vereiste voor de job.

Wat we bieden

Een baan bij Medicine Men betekent dat je kan genieten van:

  • Een gezellige professionele werkomgeving
  • Veel nieuwe dingen leren
  • Werken aan zaken die er voor anderen echt toe doen
  • Goed salaris (afhankelijk van ervaring)
  • Mogelijkheid om thuis en part-time te werken

Over Medicine Men

Medicine Men bouwt mobiele zelfmanagement en telemonitoring oplossingen sinds 2013.  Ons Viduet-platform is uniek door de verbindingen die het legt tussen patiënten en al hun zorgverleners. Viduet wordt ingezet in de huisartsenzorg, in ziekenhuizen en complexe zorgpaden, van COPD en hoge bloeddruk tot aanhoudende buikpijn bij kinderen. Onze toepassingen maken intensief gebruik van de nieuwste technologieën, zoals draadloze meetapparatuur, smartphones, en smartwatches.

Sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces is bij ons erg simpel. Je stuurt je CV (en eventueel je portfolio of LinkedIn) en motivatie naar vacatures@medicinemen.nl met vermelding van het vacaturenummer en dan nodigen wij jou uit voor een gesprek.

En mocht de vacature je wel interessant lijken, maar je aarzelt of je hebt vragen over iets, stuur ons dan een email met je vraag en dan beantwoorden wij deze voor je.

ISO 27001NEN 7510CE
website: sbddesign.nl