Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Vacature

Werken bij Medicine Men

Stage: Marktanalyse Duitsland

Ben je geïnteresseerd in zorginnovaties en ben je op zoek naar een stage waarbij je ervaring kan opdoen in het uitvoeren van een marktanalyse? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over Medicine Men

Medicine Men bouwt mobiele zelfmanagement- en telemonitoring oplossingen sinds 2013.  Ons Viduet-platform is uniek door de verbinding die het legt tussen patiënten en al hun zorgverleners. Hoewel patiënten hele belangrijke gebruikers zijn van het Viduet platform, zijn onze belangrijkste klanten ziekenhuizen en huisartspraktijken. Zorgverleners gebruiken het Viduet platform om de zorgpaden van hun patiënten te digitaliseren. Met behulp van vragenlijsten en gekoppelde meetapparatuur verzamelen patiënten relevante data om hun behandeling te optimaliseren. Zo biedt het Viduet platform onder ander succesvolle interventies voor COPD, hypertensie, diabetes, COVID-19 en nog veel meer.

De stage

Medicine Men groeit snel. Steeds meer zorgverleners Viduet gebruik van onze diensten. De vraag vanuit zorgorganisaties naar toepassingen op ons Viduet platform stijgt de laatste tijd enorm. Graag willen we ook, onze mogelijkheden voor de implementatie van onze diensten, in Duitsland verkennen. Daarvoor schakelen we graag jouw toewijding en onderzoeksvermogen in!

Beschrijving opdracht

Zorgsystemen zijn complex en in ieder land is het systeem anders. Voordat ons bedrijf de stap naar de Duitse markt maakt, willen wij graag meer weten over het Duitse zorgsysteem en de marktbehoeftes. Gedurende de stageperiode (ongeveer 4 weken) zal je een marktanalyse doen. Hierbij voer je een literatuuronderzoek uit met aanvullende interviews. 

Dezelfde opdracht hebben we overigens ook openstaan voor de Spaanse zorgmarkt. Klik voor meer informatie op onderstaande link: https://medicinemen.eu/vacatures-stageplekken/stage-marktanalyse-spanje/?cat=c

Waar zijn we naar op zoek?

HBO/WO-student in de richtingen marketing, economie, bedrijfskunde of communicatie die graag wat extra ervaring zou willen opdoen in het uitvoeren van een marktanalyse. We zijn op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en zijn bevindingen duidelijk op papier kan zetten. Kennis van de zorg en beheersing van de Duitse taal is een pré. Je beheersing van de Engelse taal moet in alle gevallen goed zijn. We zijn op zoek naar iemand die het liefst al per direct kan starten.

Wat we bieden

Een stage bij Medicine Men betekent dat je kan genieten van:

  • Een leerzame werkomgeving met bijbehorende begeleiding.
  • Een interessant werkgebied, waarbij je in contact komt verschillende stakeholders.
  • Mogelijkheid om te werken aan zaken die er voor anderen echt toe doen.
  • Stagevergoeding.

Sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces is bij ons erg simpel. Je stuurt je CV (en eventueel je portfolio of LinkedIn) en motivatie naar vacatures@medicinemen.nl en dan nodigen wij jou uit voor een gesprek. 

En mocht de vacature je wel interessant lijken, maar je aarzelt of je hebt vragen over iets, stuur ons dan een email met je vraag en dan beantwoorden wij deze voor je.

ISO 27001NEN 7510CE
website: sbddesign.nl