Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Vacature

Werken bij Medicine Men

Home / Zorgprofessional / Over ons / Vacatures / Account Manager Ziekenhuizen (32-40 uur)

Account Manager Ziekenhuizen (32-40 uur)

Medicine Men is een klein, hecht team van 10 professionals dat zich vanuit haar kantoor in Utrecht inzet voor een betere zorg. Onze software helpt patiënten uit het ziekenhuis te blijven en zorgverleners patiënten beter – op afstand – te kunnen ondersteunen. Het geavanceerde Viduet platform kan worden ingezet voor zorg-op-afstand interventies in de meeste ziekenhuisafdelingen. Als enige is het platform door haar unieke patiënt-verbindt- zorgverlenerconcept in staat om flexibele transmurale zorgpaden te ondersteunen. De Coronacrisis heeft veel zorgverleners in aanraking gebracht met zorg op afstand hulpmiddelen. Bovendien publiceren wij binnenkort de resultaten van een LUMC onderzoek naar de effectiviteit van onze COPD interventie. We willen dit momentum gebruiken om versneld te groeien.

Functie

Wij zijn op zoek naar iemand die ons helpt het marktaandeel van het Viduet Platform en interventies op het platform in de ziekenhuismarkt te vergroten. In jouw rol bouw je contacten op bij afdelingen en beslissers en ondersteunt hen bij het nadenken over zorg-op-afstand zorgpaden. Je begeleidt hen in het voortraject, keuzes maken, offerte uitbrengen en tijdens een pilot of directe implementatie. Feedback die je verzamelt van zorgprofessionals en patiënten is voor ons enorm belangrijk om onze producten te kunnen verbeteren.

Functie-eisen

Je bent een empathische persoonlijkheid, waar artsen, beleidsmakers en verpleegkundigen graag mee overleggen. Je hebt een relevante opleiding op HBO/WO niveau en bent thuis in de Zorg. Je herkent de politieke factor in het ziekenhuis, bent een volhouder maar houdt steeds het oog op de bal. Je beheersing van de Nederlandse taal is uitstekend, zowel in spraak als schrift. Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wat we bieden

Een baan bij Medicine Men betekent dat je kan genieten van:

  • Een gezellige professionele werkomgeving
  • Veel nieuwe dingen leren
  • Werken aan zaken die er voor anderen echt toe doen
  • Goed salaris met bonusregeling
  • Mogelijkheid om thuis te werken

Over Medicine Men

Medicine Men bouwt mobiele zelfmanagement en telemonitoring oplossingen sinds 2013.  Ons Viduet-platform is uniek door de verbindingen die het legt tussen patiënten en al hun zorgverleners. Viduet wordt ingezet in de huisartsenzorg, in ziekenhuizen en complexe zorgpaden, van COPD en hoge bloeddruk tot aanhoudende buikpijn bij kinderen. Onze toepassingen maken intensief gebruik van de nieuwste technologieën, zoals draadloze meetapparatuur, smartphones, en smartwatches.

Sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces is bij ons erg simpel. Je stuurt je CV (en eventueel je portfolio of LinkedIn) en motivatie naar vacatures@medicinemen.nl met vermelding van het vacaturenummer en dan nodigen wij jou uit voor een gesprek.

En mocht de vacature je wel interessant lijken, maar je aarzelt of je hebt vragen over iets, stuur ons dan een email met je vraag en dan beantwoorden wij deze voor je.

ISO 27001NEN 7510CE
website: sbddesign.nl