Home / Zorgprofessional / Blog / Bekijk ze nu, de Emma instructievideo’s!

Bekijk ze nu, de Emma instructievideo’s!

Altijd al meer willen weten over de mogelijkheden en functionaliteiten van Emma? Naast gebruik te maken van de Emma handleidingen kan dit nu ook door middel van onze instructievideo’s!

Het is nu mogelijk om Emma’s meest geavanceerde functionaliteiten gemakkelijk te leren gebruiken. In de instructievideo’s wordt stap voor stap uitgelegd hoe bepaalde functies werken en hoe u er gebruik van kan maken. Leren om groep-alarmen te behandelen, geavanceerd te roosteren of alarmtijden aan te passen op uw smartwatch is nog nooit zo gemakkelijk geweest! De instructievideo’s zijn in zowel het Nederlands als in het Engels te bekijken.

Mis nooit meer een nieuwe video!

Wilt u nooit meer een instructievideo missen? Dan kunt u zich abonneren op het YouTube kanaal van Medicine Men. Ga hiervoor naar https://www.youtube.com/channel/UC4w6gg84bJgdTd-YE-nWFDg en druk op ‘abonneren’.

Is er een onderwerp dat u graag zou willen zien in een toekomstige instructievideo? Stuur ons uw suggesties via onze contact pagina of stuur een mail naar support@medicinemen.nl en wellicht zal deze functionaliteit in een van de volgende video’s besproken worden.

ISO 27001NEN 7510CE