Bezoek de site als:ConsumentZorgprofessional |

Reuma

Meer inzicht in het ziektebeloop

Viduet helpt je om de zorgpaden van jouw patiënten met reuma zo efficiënt mogelijk in te richten. Zo krijg je meer inzicht in de gezondheid van jouw patiënt, en kun je jouw tijd zo efficiënt mogelijk besteden. Samen met jouw patiënt kun je een persoonlijk zorgprogramma samenstellen aan de hand van verschillende zorgmodules. Bekijk hieronder onze zorgmodules voor reuma.

Met Viduet vergroot je de effectiviteit en verhoog je de efficiëntie binnen jouw ziekenhuis

  • Interoperabel met ZIS
  • Efficiëntere consulten
  • Inzicht in meettrouw
  • Gepersonaliseerde zorg

Wil je meer weten, neem dan graag contact met ons op.

Reuma monitoring

Krijg meer en sneller inzicht in het ziektebeloop.

Activity Coach

De patiënt krijgt een smartwatch en een gepersonaliseerd stappendoel.

Reuma monitoring

Krijg meer en sneller inzicht in het ziektebeloop

Met deze zorgmodule maakt Viduet het mogelijk om meer en sneller inzicht te krijgen in het ziektebeloop van patiënten met reuma. De patiënt krijgt in de Viduet app op de gewenste momenten een vragenlijst toegestuurd. De antwoorden op deze vragenlijst geven inzicht in het ziektebeloop en het dagelijks functioneren van patiënten met reuma. De antwoorden op deze vragenlijst worden inzichtelijk gemaakt voor de zorgverlener zodat consulten efficiënter kunnen worden ingezet. Wanneer uit de antwoorden blijkt dat klachten substantieel zijn toegenomen zullen zorgverlener en patiënt op de gewenste wijze worden geïnformeerd, zodat er direct actie genomen kan worden.

Activity Coach

Coach de patiënt om een optimaal bewegingspatroon aan te nemen.

Bewegen is een belangrijke factor die het ziektebeloop van patiënten met Reuma kan beïnvloeden. Met behulp van de Activity Coach zorgmodule zorg je ervoor dat jouw patiënt gecoacht om een optimaal bewegingspatroon aan te nemen. 

Wanneer je ervoor kiest om de Activity Coach in te zetten, zal de patiënt zijn bewegingspatroon bijhouden via de smartwatch. Met behulp van onze speciaal ontwikkelde software voor deze smartwatch zal de patiënt gedurende de hele dag gecoacht worden om binnen de door zijn zorgverlener ingestelde bandbreedtes te bewegen. 

 

Deze zorgmodule is eenvoudig te combineren met coaching door een fysiotherapeut. In dat geval kan de fysiotherapeut de optimale bandbreedtes instellen en waar nodig aanpassen. Via een slim algoritme herkent Viduet wanneer de patiënt gedurende een langere periode buiten zijn bandbreedte beweegt. Viduet kan dan ook de fysiotherapeut op de gewenste wijze informeren, zodat de ingestelde bandbreedtes eventueel kunnen worden herzien.

ISO 27001NEN 7510CE
website: sbddesign.nl