Home / Zorgprofessional / Kennisbank / Zorgprofessional Emma Dashboard

Zorgprofessional Emma Dashboard

Via uw persoonlijke Emma Dashboard kunt u te allen tijde de voortgang van uw patiënten bekijken. Alle informatie over uw patiënt is op één plaats te vinden. U kunt ook gemakkelijk met uw patiënt communiceren en het is mogelijk om automatische signalen van Emma te ontvangen wanneer het minder goed gaat met uw patiënt.

U kunt het Emma Dashboard vinden door te klikken op de ‘Inloggen’ knop rechtsboven.

Metingen en grafieken

De patiënt kan verschillende metingen doen binnen Emma. De patiënt kan door middel van een smartwatch de Emma Activiteitencoach gebruiken en op die manier zijn/haar fysieke inspanning bijhouden. Het is mogelijk om verschillende soorten meetapparatuur te koppelen aan Emma, zoals een Microlife bloeddrukmeter, een Withings weegschaal, een zuurstofsaturatiemeter, etc. en zo bloeddrukmetingen, gewichtsmetingen, etc. weer te geven in tabellen, grafieken en pdf-rapporten. De patiënt kan ook medicatieherinneringen instellen om nooit meer medicatie-innames te vergeten. Al deze meting-gegevens zijn te zien in Emma grafieken.

Vragen en vragenlijsten

U kunt binnen Emma gevalideerde en eigen vragen(lijsten) sturen naar uw patiënten. Momenteel biedt Emma onder andere de CCQ vragenlijst, de ziektelastmeter en de dagelijkse vraag van het longaanval actieplan aan.

De vragen(lijsten) kunnen handmatig verstuurd worden of dagelijks, wekelijks of maandelijks ingeroosterd worden. De antwoorden worden opgeslagen binnen Emma en kunnen worden weergegeven in een tabel en in een grafiek. 

U kunt gemakkelijk de voortgang van uw patiënt en de PROMs (Patient Reported Outcome Measures) bijhouden door zijn/haar antwoorden chronologisch te bekijken in de grafiek. In een oogopslag kunt u zien of de situatie van uw patiënt is veranderd.

Rapporten

Op het Emma zorgprofessional dashboard kunnen rapporten van de therapietrouw, antwoorden op vragen(lijsten), meetresultaten en PROMs (Patient Reported Outcome Measures) op maat en op verzoek aangemaakt worden. U kunt deze rapporten eenvoudig in pdf-formaat downloaden en deze zo aan uw HIS/KIS/ZIS toevoegen.

Berichtencentrum en community signalen

U kunt berichten naar uw patiënten en naar andere zorgverleners sturen via het berichtencentrum. Op deze manier blijft u gemakkelijk en op één vaste plaats in contact met uw patiënten en kunt u ook zien of andere zorgverleners contact hebben gehad met de patiënt.

U kunt signalen instellen voor de patiënt. Denkt u hier bijvoorbeeld aan wanneer de patiënt te weinig beweegt, zijn/haar medicatie niet goed inneemt of een te hoge bloeddruk heeft. Emma kan u automatisch signalen sturen wanneer het iets minder goed met uw patiënt gaat.

Meer berichten over:

MedMijISO 27001NEN 7510CE
© 2013-2020, Medicine Men |
Gebruiksvoorwaarden |
Privacy Policy
website: sbddesign.nl