Home / Zorgprofessional / Kennisbank / Zorgprofessional Viduet Dashboard

Zorgprofessional Viduet Dashboard

Via jouw persoonlijke Viduet Dashboard kun je te allen tijde de voortgang van de patiënten bekijken. Alle informatie over de patiënt is op één plaats te vinden. Je kunt ook gemakkelijk met de patiënt communiceren en het is mogelijk om automatische signalen van Viduet te ontvangen wanneer het minder goed gaat met de patiënt.

Je kunt het Viduet Dashboard vinden door te klikken op de ‘Inloggen’ knop rechtsboven.

Metingen en grafieken

De patiënt kan verschillende metingen doen binnen Viduet. De patiënt kan door middel van een smartwatch de Activiteitencoach gebruiken en op die manier zijn/haar fysieke inspanning bijhouden. Het is mogelijk om verschillende soorten meetapparatuur te koppelen aan Viduet, zoals een Microlife bloeddrukmeter, een Withings weegschaal, een zuurstofsaturatiemeter, etc. en zo bloeddrukmetingen, gewichtsmetingen, etc. weer te geven in tabellen, grafieken en pdf-rapporten. De patiënt kan ook medicatieherinneringen instellen om nooit meer medicatie-innames te vergeten. Al deze meting-gegevens zijn te zien in Viduet grafieken.

Vragen en vragenlijsten

Je kunt binnen Viduet gevalideerde en eigen vragen(lijsten) sturen naar jouw patiënten. Momenteel biedt Viduet onder andere de CCQ vragenlijst, de ziektelastmeter en de dagelijkse vraag van het longaanval actieplan aan.

De vragen(lijsten) kunnen handmatig verstuurd worden of dagelijks, wekelijks of maandelijks ingeroosterd worden. De antwoorden worden opgeslagen binnen Viduet en kunnen worden weergegeven in een tabel en in een grafiek. 

Je kunt gemakkelijk de voortgang van de patiënt en de PROMs (Patient Reported Outcome Measures) bijhouden door zijn/haar antwoorden chronologisch te bekijken in de grafiek. In een oogopslag kun je zien of de situatie van de patiënt is veranderd.

Rapporten

Op het Viduet zorgprofessional dashboard kunnen rapporten van de therapietrouw, antwoorden op vragen(lijsten), meetresultaten en PROMs (Patient Reported Outcome Measures) op maat en op verzoek aangemaakt worden. Je kunt deze rapporten eenvoudig in pdf-formaat downloaden en deze zo aan jouw HIS/KIS/ZIS toevoegen.

Berichtencentrum en community signalen

Je kunt berichten naar jouw patiënten en naar andere zorgverleners sturen via het berichtencentrum. Op deze manier blijf je gemakkelijk en op één vaste plaats in contact met de patiënten en kun je ook zien of andere zorgverleners contact hebben gehad met de patiënt.

Je kunt signalen instellen voor de patiënt. Denkt u hier bijvoorbeeld aan wanneer de patiënt te weinig beweegt, zijn/haar medicatie niet goed inneemt of een te hoge bloeddruk heeft. Viduet kan u automatisch signalen sturen wanneer het iets minder goed met de patiënt gaat.

ISO 27001NEN 7510CE